Μ-Λ ΚΚΕ Ημαθίας: Ποιοι ενοχλούνται;

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Κ.Ο. ΗΜΑΘΙΑΣ του Μ-Λ ΚΚΕ: Με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου οι κομματικές δυνάμεις του Μ-Λ ΚΚΕ στην Ημαθία, ξεκίνησαν την εκλογική τους παρέμβαση στην περιοχή. Το Σάββατο, 22 Απριλίου προχώρησαν στην ανάρτηση πανό σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Βέροιας. Προφανώς η αυτή η παρέμβαση ενόχλησε κάποιους, καθώς το πανό βρέθηκε πεταμένο και συρμένο στο δρόμο το επόμενο ακριβώς πρωί! 

Γνωρίζουμε καλά πως το πανό δεν αφαιρέθηκε από τους εργαζόμενους στο δήμο, αφού αυτοί δεν εργάζονται Σάββατο βράδυ. Άλλοι δρώντας με φασιστικό τρόπο ξεκρέμασαν το κομματικό πανό του Μ-Λ ΚΚΕ. Και είναι ολοφάνερο ότι ενοχλούνται από μία κομματική φωνή, που δε χρηματοδοτείται από πουθενά αλλά βασίζεται στις δικές του δυνάμεις και στην ενίσχυση των φίλων του, που είναι αποκλεισμένο από τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας στα οποία περνοδιαβαίνουν όλες εκείνες οι πολιτικές δυνάμεις που καταδικάζουν την εργατική τάξη και το λαό μας στη φτώχεια, την ακρίβεια, την ανεργία, στην εξαθλίωση, τη χώρα σε εξάρτηση και υποτέλεια. Όσοι ξεκρέμασαν το κομματικό πανό προφανώς δεν επιθυμούν την ύπαρξη μιας τέτοιας φωνής, που έρχεται να ταράξει τα νερά του κυρίαρχου πολιτικού συστήματος αλλά αντίθετα επιθυμούν τη συνέχιση αυτής της αντιλαϊκής πολιτικής.

Δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας φοβίζουν. Η φωνή του Μ-Λ ΚΚΕ στην περιοχή μας δεν πρόκειται να σιγήσει με τέτοιου είδους πρακτικές φίμωσης.

Κ.Ο. Ημαθίας Μ-Λ ΚΚΕ

Βέροια, 24 Απρίλη 2023

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο