Συνάντηση εκπροσώπων καταστηματαρχών Υ.Ε. από Ημαθία και Αχαΐα με τον Υφυπουργό Οικονομικών Απ. Βεσυρόπουλο

ΔΤ από Σωματείο Ιδιοκτητών Καφετεριών, Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας (ΣΙΚΚΕΔ) Βέροιας: Συνάντηση με τον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για θέματα Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας πραγματοποίησαν την Τετάρτη 5 Απριλίου, ο κ.Κώστας Σαμανίδης, πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καφετεριών Κέντρων Διασκέδασης και Ψυχαγωγίας (ΣΙΚΚΕΔ) Βέροιας και ο Τάσος Γιατράς, πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής Νομού Αχαΐας (Σ.Κ.Ε.Α.Ν.Α).

Ο κ. Βεσυρόπουλος μετά την παρουσία του στο 3ο συνέδριο συλλόγων εστίασης, που διοργάνωσε η estiasigreece και η ΠΕΘ, έκανε μια πλήρη και εξειδικευμένη αναφορά σε κρίσιμα ζητήματα του κλάδου. Αιγιαλός, φορολογική συμμόρφωση, ΦΠΑ, ΕΦΚ καθώς και επιμέρους θέματα τέθηκαν σε εξαιρετικό κλίμα και με κοινή την επιλογή για ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο λειτουργίας, των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, που θα προάγει το υγιή ανταγωνισμό.

Κατατέθηκε στον κ.Βεσυρόπουλο ολοκληρωμένο υπόμνημα για τον αιγιαλό καθώς και ο «οδικός χάρτης» της εστίασης με όλες τις διεκδικήσεις  που εξορθολογίζουν τον κλάδο και τον καθιστούν βιώσιμο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο