Τάσος Μπαρτζώκας: Να γράψουμε μαζί τον Επίλογο στο τέλμα της Ημαθίας!

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Τους στόχους του για τη νέα θητεία της Νέας Δημοκρατίας αποτύπωσε ο Τάσος Μπαρτζώκας, παρεμβαίνοντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του FLASH 99,4, με τον Γιάννη Μαγκριώτη.

Όπως ανέφερε στις προτεραιότητες του είναι ο αγροτικός κόσμος και ο εκσυγχρονισμός του πρωτογενούς τομέα στον τόπο του, επισημαίνοντας ότι θέλει να συμβάλλει στη δημιουργία καλύτερων συνθηκών, ώστε περισσότεροι νέοι να ασχοληθούν με τη γη. 

Με έμφαση τόνισε, ότι «η Ημαθία δεν έχει μόνο την αγροτική διάσταση αλλά πολλά περισσότερα». Επεσήμανε ότι «πρέπει στην Ημαθία να επενδύσουμε στον πολιτισμό και την ιστορία, εκμεταλλευόμενοι τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τόπου και αυτά τα πλεονεκτήματα να κουμπώσουν με τον τουρισμό και το εισόδημα του σύγχρονου Ημαθιώτη». 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε «ήρθε ο καιρός να ξαναζήσουμε τα «σπουδαία μας» και να κάνουμε κτήμα μας τη σύγχρονη μεγαλουργία μας. Είμαστε έτοιμοι- εγώ προσωπικά είμαι έτοιμος! Και περιμένω τη νέα εντολή των συμπολιτών μου για να γράψουμε μαζί τον επίλογο στο τέλμα της Ημαθίας αλλά να γράψουμε και ιστορία.»

Το βίντεο από την παρέμβαση του Βουλευτή: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο