Βράβευση - και μετά θάνατον - του Τέλη Σιδηρόπουλου από το «Μαζί για το Παιδί»

ΔΤ από "Πρωτοβουλία το Παιδί": Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε η 8η Τελετή Βραβείων & Τιμητικών Διακρίσεων του "Μαζί για το Παιδί",  στην οποία τιμήθηκε με το βραβείο «Έργο Ζωής» ο Αριστοτέλης Σιδηρόπουλος, πρώην πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί», ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2022.

Ένα έργο που άφησε στους συνεργάτες και συνεχιστές του, «κληροδότημα» να συνεχίσουν να φροντίζουν παιδιά και νέους που έχουν υποστεί κακοποίηση, να προασπίζουν τα δικαιώματα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να επουλωθούν οι πληγές των τραυμάτων τους προσφέροντας την ευκαιρία να ονειρευτούν και να χτίσουν το μέλλον τους.

Το βραβείο παρέλαβε ιδιαίτερα συγκινημένη η κυρία Μαρία Κινικλή, σύζυγος και συνοδοιπόρος του εκλιπόντα Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου, και ο Πρόεδρος της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» Νικόλαος Καρατόλιος

Το βραβείο απένειμε ο καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Σωτήρης Τσιόδρας, ενώ την τελετή παρουσίασε η πρέσβειρα του «Μαζί για το Παιδί», Δούκισσα Νομικού.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε εθελοντές,  χορηγούς, υποστηρικτές, εταιρείες και ιδιώτες που ο καθένας έχει αγκαλιάσει το έργο του «Μαζί για το Παιδί» τα τρία τελευταία χρόνια. 

Το ΔΣ της «Πρωτοβουλίας για το Παιδί» εκφράζει τις ευχαριστίες του προς το Δ.Σ. του «Μαζί για το Παιδί» για την τιμητική αυτή βράβευση αναγνωρίζοντας το έργο του Αριστοτέλη Σιδηρόπουλου και ολόκληρου του Οργανισμού.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο