Τάσος Μπαρτζώκας: Στηρίζει τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες μας!

ΔΤ από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Τάσο Μπαρτζώκα: Στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας και στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας βρέθηκε ο Τάσος Μπαρτζώκας, όπου και συνομίλησε με τους επικεφαλής και τους υπαλλήλους των Υπηρεσιών, σχετικά με το πεδίο της δραστηριότητάς τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο Βουλευτής είχε έναν πολύ εποικοδομητικό διάλογο, σχετικά με το πώς μπορεί να επιτευχθεί η αναβάθμιση της δημόσιας ασφάλειας και η προστασία της ζωής και της περιουσίας στην Ημαθία όσο και για τις ελλείψεις, σε επίπεδο υποστελέχωσης και υλικοτεχνικής υποδομής, διαβεβαιώνοντας τα στελέχη ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να ξεπεραστούν, με την ανανέωση της λαϊκής εντολής στο πρόσωπό του.

Οι επικεφαλής των Υπηρεσιών ευχαρίστησαν τον Βουλευτή, για τη διαρκή υποστήριξη στα αιτήματά τους και την άριστη συνεργασία τους, εκφράζοντας την ικανοποίησή τους για την υποστήριξη και την αποτελεσματικότητά του.

Ο Τάσος Μπαρτζώκας ευχαριστεί κι ο ίδιος θερμά, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, τον Ταξίαρχο, κ. Γ. Αδαμίδη, τον Υποδιευθυντή, κ. Α. Καλογερόπουλο, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών, κ. Α. Μούρτη και κ. Ν. Τσιλώνη, τον Πύραρχο κ. Α. Κουβακά, τον Αντιπύραρχο κ. Δ. Πάντσιο, τους Αντιπυράρχους κ. Ν. Φουρλίγκα και κ. Χ. Παπαδόπουλο, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ημαθίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο