Βέροια: Διάρρηξη με άρωμα... μαφίας στο ΜΑΖΙ Μάρκετ (βίντεο - φώτο)

 

Διάρρηξη στο πολυκατάστημα ΜΑΖΙ Μάρκετ στη Βέροια σημειώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 19 Απριλίου 2023, ωστόσο από την όλη ιστορία εγείρονται υποψίες ότι δεν πρόκειται απλώς για μία διάρρηξη, αλλά για υπόθεση με άρωμα... μαφίας. 

Όπως ανέφερε στην κάμερα του InVeria.gr ο Παύλος Σαρρημιχαηλίδης, υπεύθυνος επικοινωνίας των ΜΑΖΙ Μάρκετ, οι δράστες προξένισαν ζημιές που υπολογίζονται περί τις 20.000 ευρώ, ωστόσο το μόνο που πήραν ήταν κέρματα από τα ταμεία, ενώ δίπλα στις ταμειακές υπήρχαν διαφανείς σακκούλες με χαρτονομίσματα, ενώ δεν πήραν και κανένα άλλο προϊόν από το κατάστημα. 

Τις υποψίες για δολιοφθορά ενισχύει το γεγονός ότι οι δράστες φαινόταν να ξέρουν πολύ καλά τι να κάνουν με το σύστημα ασφαλείας του καταστήματος. Αρχικά έκοψα την ρευματοδότηση στο κατάστημα, γύρω στις 2 μετά τα μεσάνυχτα, και παραμόνευαν επί ένα δίωρο για να διαπιστώσουν αν χτυπήσει κάποιος συναγερμός και προσέλθει κάποιος στο σημείο. Δύο ώρες μετά, αφού έστρεψαν τις κάμερες ασφαλείας σε άλλο σημείο (αν και δεν λειτουργούσαν, καθώς είχαν υπολογίσει ότι θα έχει εξαντληθεί η μπαταρία του συστήματος) επιχείρησαν να διαρρήξουν δύο οχήματα στο πίσω μέρος του καταστήματος και, τελικά, διέρρηξαν φορτηγό, με το οποίο έπεσαν με σφοδρότητα στην κεντρική βαριά σιδερένια πύλη (ρολό) ανοίγοντας ένα μικρό άνοιγμα από το οποίο εισήλθαν στο κατάστημα και έκλεψαν τα ψιλά από τα ταμεία. 

Από το πρωί οι υπεύθυνοι και οι εργαζόμενοι βρέθηκαν στο σημείο και ήταν σοκαρισμένοι, ειδικά όταν άρχισε να συζητιέται το σενάριο της δολιοφθοράς. "Δεν έχουμε διαφορές με κανέναν, είναι αδιονόητο αυτό που συνέβη", δήλωσε στο InVeria.gr ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ενώ και οι υπάλληλοι δήλωσαν πως είναι στεναχωρημένοι από το γεγονός. Κοινή επιθυμία όλων είναι η αστυνομία να βρει του δράστες, τόσο τους φυσικούς αυτουργούς, όσο και τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της υπόθεσης.

Πληροφορίες του InVeria.gr αναφέρουν ότι υπάρχουν ήδη κάποια στοιχεία από μαρτυρίες για την υπόθεση και οι άνθρωποι του καταστήματος κάνουν έκκληση όποιος είδε κάτι που θα μπορούσε να σχετίζεται με την υπόθεση να απευθυνθούν στην Αστυνομία. 

Το κατάστημα θα ανοίξει κανονικά και πάλι την Πέμπτη (20/4/2023).

Δείτε βίντεο και σχετικές φωτογραφίες από το περιστατικό:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο