Δωρεά H/Y Τσαβδαρίδη στην Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και περιοδεία σε Βεργίνα, Παλατίτσια και Αγκαθιά

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρο Τσαβδαρίδη:

Δωρεά στην Ένωση Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας πραγματοποίησε ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Ανταποκρινόμενος χωρίς δεύτερη σκέψη στις ανάγκες εκσυγχρονισμού της υλικοτεχνικής υποδομής της Ένωσης Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Νομού Ημαθίας, όπως ου μεταφέρθηκε σε σχετική συζήτηση που είχε με το Διοικητικό της Συμβούλιο, ο υπ. Βουλευτής ΝΔ Ημαθίας κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης συναντήθηκε στις 11 Μαΐου μαζί τους, προκειμένου να τους δωρίσει έναν Ηλεκτρονικό Υπολογιστή τελευταίας τεχνολογίας.

Όπως σημείωσε ο κ. Τσαβδαρίδης, «η ελάχιστη αυτή προσφορά μου στην Ένωση, θεωρώ ότι θα αναβαθμίσει τις δράσεις της και θα εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο τα μέλη της.

Πέραν των θεμάτων που συζητήθηκαν και αφορούν στον ρόλο και τις διεκδικήσεις της Ένωσης, για τα οποία ο κ. Τσαβδαρίδης επισήμανε ότι πάντα θα στέκεται ως συμπαραστάτης στην ανάδειξη τους προς την Πολιτεία, το ΔΣ εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άμεση ευαισθητοποίησή του Λάζαρου στο αίτημά τους. 

Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Μείωση κόστους και κίνητρα ενίσχυσης της παραγωγής, προαπαιτούμενα για την ανάπτυξη του αγροτοκτηνοτροφικού τομέα

Όσο προχωράει η προεκλογική περίοδος και πλησιάζουμε στις εκλογές της 21ης Μαΐου, τόσο περισσότερο μαζική είναι η προσέλευση των κατοίκων στις συναντήσεις που κάνει σε κάθε άκρη του Νομού μας ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Στη Βεργίνα, στα Παλατίτσια και στην Αγκαθιά από όπου στις 11 Μαΐου περιόδευσε, μίλησε για τις βασικές  πτυχές του προγράμματος της ΝΔ για την αγροτική οικονομία, με έμφαση στη μείωση του κόστους παραγωγής και στα κίνητρα που χρειάζεται να δοθούν για την ενίσχυση των καλλιεργητών και των κτηνοτρόφων μας.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στους κατοίκους ο κ. Τσαβδαρίδης, η συμμετοχή όλων τους στο διάλογο ήταν ιδιαίτερα γόνιμη και οι ανησυχίες, οι προβληματισμοί αλλά και οι προτάσεις τους, εξαιρετικά χρήσιμες για να μπορεί ο ίδιος να διεκδικεί βέλτιστες λύσεις επ’ ωφελεία του τόπου μας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο