Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στη Βέροια - Εκδήλωση με ομιλητή τον Ευρωβουλευτή Κ. Αρβανίτη (φώτο - βίντεο)

Πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Κώστα Αρβανίτη πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (12/5/2023) στη Βέροια και παράλληλα παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του κόμματος στην Ημαθία και οι υποψήφιες και υποψήφιοι βουλευτές έκαναν τοποθετήσεις, παρουσιάζοντας κάποιες σκέψεις τους, αλλά και την υποψηφιότητά τους. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας Αντώνης Καραγιάννης, ο οποίος μάλιστα αναφέρθηκε και στους πρόσκαιρους λόγους υγείας που δεν επέτρεψαν την παρουσία του Συντονιστή της Ν.Ε. Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Καλδάρα. Συγκινητική ήταν και η αναφορά σε δύο μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν παρόντα την προηγούμενη φορά που ο κ. Αρβανίτης είχε επισκεφθεί την Ημαθία, το 2019, αλλά πλέον έχουν φύγει από τη ζωή. Τον Ολυμπιονίκη και συνυποψήφιο του Κώστα Αρβανίτη στις ευρωεκλογές του 2019 Αλέξανδρο Νικολαΐδη και τον πρώην Συντονιστή της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, Τάσο Κωστόπουλο. Όπως είπε ο κ. Καραγιάννης, και οι δύο αντιμετώπισαν με αξιοπρέπεια το πρόβλημα υγείας που είχαν, αλλά πλέον δεν είναι κοντά μας. 

Ακολούθησε χαιρετισμός από τον αναπληρωρή Συντονιστή της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Γρηγόρη Γεωργιάδη, ο οποίος καλωσόρησε τον ευρωβουλευτή στην Ημαθία και κάλεσμα τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ σε αγωνιστική δράση στις τελευταίες μέρες που έμειναν. 

Στην συνέχεια, οι υποψήφιοι βουλευτές Φανή Γιωτάκη, Φρόσω Καρασαρλίδου, Αντώνης Μαρκούλης, Βαρβάρα Σαράντη, Άγγελος Τόλκας και Πέτρος Τσαπαρόπουλος έκαναν τις τοποθετήσεις τους και ακολούθησε η ομιλία του δημοσιογράφου και ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη

Ο λόγος του κ. Αρβανίτη ήταν χειμαρρώδης και κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού της εκδήλωσης υψηλό, παρουσιάζοντας τα πραγματικά ζητούμενα και ερωτήματα των εκλογών, όπως την διαχείριση της πανδημίας, την κρίση ακρίβειας, τις υποκλοπές, τις απευθείας αναθέσεις, το δυστύχημα των Τεμπών κ.α. 

Ιδιαίτερες αναφορές, και όχι μόνο μία φορά, έκανε ο Κώστας Αρβανίτης στα παρόντα τοπικά ΜΜΕ, τονίζοντας την σπουδαιότητα του έργου τους που έρχεται ως ανάχωμα στα "ΜΜΕ του κράτους των Αθηνών". Χαρακτηριστική είναι και η αναφορά του σε συνέντευξη που έδωσε το μεσημέρι της ίδιας ημέρας στον ρ/σ ΑΚΟΥ 996 και στην εκπομπή "Λαϊκά και Αιρετικά", με τους Νίκο Βουδούρη (InVeria.gr) και Ζήση Μιχ. Πατσίκα (εφ. "Λαός"), αναφέροντας πως μετά από πολύ καιρό έδωσε μια κανονική συνέντευξη σε ΜΜΕ, έστω τοπικό, καθώς - όπως είπε - μετά από 40 χρόνια στην δημοσιογραφία ο ίδιος έχει πλέον σιχαθεί τον τρόπο που λειτουργούν τα συστημικά ΜΜΕ. 

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ έκλεισε εκφράζοντας την πεποίθηση πως την Κυριακή 21 Μαΐου δεν θα είναι απλά η ονομαστική του εορτή, αλλά θα γραφτεί νέα σελίδα στην Ιστορία της Ελλάδας, με τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία και την προοδευτική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί. 

Δείτε την ομιλία του Κώστα Αρβανίτη και σχετικές φωτογραφίες (βίντεο από pliroforiodotis.gr):

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο