Συνάντηση της Φανής Γιωτάκη με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου και τηλεοπτικές εμφανίσεις σε Mega και ΑΝΤ1


Στο πλαίσιο των επαφών και συναντήσεών της με θεσμικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες της Ημαθίας, η υποψήφια βουλευτής Ημαθίας (με τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.) Φανή Γιωτάκη συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Στέργιο Σουροβίκη.

Η υποψήφια βουλευτής (δικηγόρος κι αυτή) είχε μια εκτενή συζήτηση για τα φλέγοντα ζητήματα του δικηγορικού κλάδου και ενημέρωσε τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου για τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, για οικονομικά & θεσμικά μέτρα που πρέπει να ληφθούν υπέρ των δικηγόρων, για τα προβλήματα με το Κράτος Δικαίου εξ αφορμής της υπόθεσης των υποκλοπών ενώ η ίδια ενημερώθηκε από τον κ. Σουροβίκη για θέματα που απασχολούν τον κλάδο στην Ημαθία.


Τηλεοπτικές εμφανίσεις 

Στην τηλεοπτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο ήταν προσκεκλημένη η Φανή Γιωτάκη, δικηγόρος και υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ την Κυριακή 7 Μαΐου για την τρέχουσα επικαιρότητα, τις πιθανές μετεκλογικές συνεργασίες και το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε το βίντεο


Το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Μαΐου 2023 η Φανή Γιωτάκη συμμετείχε σε πάνελ στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού  ANT1.

Δείτε το βίντεο 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο