Συνάντηση Τσαβδαρίδη με γυναίκες στη Νάουσα και επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της Μελίκης

Δελτία Τύπου από υποψήφιο βουλευτή Ημαθίας (ΝΔ) Λάζαρος Τσαβδαρίδη:

Ψήφο εμπιστοσύνης έδωσαν στον Λάζαρο Τσαβδαρίδη οι Γυναίκες της Νάουσας στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Χαγιάτι», όπου και πραγματοποιήθηκε η συνάντηση Γυναικών, που διοργάνωσε ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας της ΝΔ Λάζαρος Τσαβδαρίδης χθες (Τετάρτη 3 Μαΐου).

Εμφανώς συγκινημένος, ο υπ. Βουλευτής Ημαθίας ευχαρίστησε τις φίλες Ναουσαίες για την προσέλευσή τους, αναφέρθηκε επιγραμματικά στο έργο της Κυβέρνησης της ΝΔ και στις δικές του συνεχείς προσπάθειες ως Βουλευτής για την ανάπτυξη της Ημαθίας και απάντησε στις πολλές ερωτήσεις των κυριών της Νάουσας για μία σειρά θεμάτων της καθημερινότητας.

Ζήτησε δε από τις γυναίκες της Νάουσας να του δώσουν εκ νέου την εντολή προκειμένου να αναδεικνύει προβλήματα, να καταθέτει προτάσεις, να διεκδικεί και να πετυχαίνει λύσεις για τον Νομό μας.


Θερμή υποδοχή και στη Μελίκη για τον Λάζαρο Τσαβδαρίδη

Για μία ακόμη φορά κοντά στους παραγωγούς, στους εμπόρους και στους καταναλωτές, βρέθηκε ο υπ. Βουλευτής της ΝΔ κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης, αυτή τη φορά επισκεπτόμενος τη λαϊκή αγορά της Μελίκης.

Στις συζητήσεις του, ο κ. Τσαβδαρίδης άκουσε τα προβλήματα και συζήτησε προτάσεις, παραθέτοντας παράλληλα τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε και συνεχίζει να κάνει η ΝΔ για τη βελτίωση της καθημερινότητας των νοικοκυριών αλλά και των ανθρώπων του μόχθου και της αγοράς.

Σημείωσε δε ότι η ΝΔ δίνει ιδιαίτερη σημασία και στον περαιτέρω εκσυγχρονισμό των λαϊκών μας αγορών και τη μετάβασή τους στη νέα εποχή.

Προς αυτή την κατεύθυνση, σημαντικές είναι πάντα οι απόψεις και οι προτάσεις των επαγγελματιών του χώρου, που πρώτοι αυτοί βιώνουν τα προβλήματα και καθημερινά μοχθούν για να προσφέρουν το καλύτερο, με σεβασμό στον καταναλωτή. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο