Την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης (φώτο - βίντεο)

Στην Αλεξάνδρεια βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, όπου έγινε δεκτός από πολίτες που τον υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό. 

Έχοντας στον πλευρό του την Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτή Πέλλας και Γραμματέα της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και τον πρώην βουλευτή Ημαθίας Άγγελο Τόλκα, ο Στέφανος Κασσελάκης συναντήθηκε με πολλούς πολίτες που τον περίμεναν, συνομίλησε μαζί τους, άκουσε τα προβλήματα που του ανέφεραν και έβγαλε αρκετές... σέλφι με μικρούς και μεγάλους. 

Από τα σημαντικότερα ζητήματα που τέθηκαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, αλλά και ο ίδιος ανέφερε στην σύντομη ομιλία του, είναι ο πρωτογενής τομέας, η σιδηροδρομική γραμμή και το Εργοστάσιο Ζάχαρης, το οποίο έδινε σε χιλιάδες κόσμου εισόδημα (εργαζόμενους και τευτλοπαραγωγούς). 

Τον κ. Κασσελάκη, πέρα από τον Άγγελο Τόλκα που τον υποδέχτηκε πρώτος, καλωσόρισε εκ μέρους της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Ημαθίας ο αναπληρωτή συντονιστής Γρηγόρης Γεωργιάδης και ακολούθησαν στελέχη, μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ και υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη. 

Σχετικές φωτογραφίες και βίντεο από το anepikairos.gr:


Πηγή φωτο - βίντεο: anepikairos.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο