Δράση του Κ. Κοινότητας Παράρτημα Ρομά Δ. Βέροιας στον καταυλισμό του Τριφυλλοπάζαρου για τον Καρκίνο του Μαστού

ΔΤ από Κέντρου Κοινότητας Παράρτημα Ρομά Δ. ΒέροιαςΣτα πλαίσια της καθιέρωσης του Οκτώβρη ως μήνα πρόληψης και ενημέρωσης κατά του καρκίνου του μαστού, το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα Ρομά του δήμου Βέροιας σε συνεργασία με το Μαιευτικό τμήμα του Κ. Υγείας της πόλης, ολοκλήρωσε  με επιτυχία δράση που αφορά στην ενημέρωση των γυναικών Ρομα αναφορικά με τον τρόπο αυτοεξέτασης του μαστού.

 Η δράση έλαβε χώρα στον καταυλισμό του Τριφυλλοπαζαρου στις 20/10/2023. Η επίδειξη του τρόπου αυτοεξέτασης έγινε από τις μαίες του Κ. Υγείας με την παρουσία της δ/ντριας  της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, κας Δούκα Αναστασίας και με τη συμβολή της Επισκέπτριας Υγείας του παραρτήματος Κας Φυντανάκη Ηλιάνας.

Στόχος μας ήταν να επιτευχθεί η αλλαγή στον τρόπο σκέψης των γυναικών και η αναγωγή της πρόληψης σε νούμερο ένα της ιεράρχησης των αναγκών της σύγχρονης γυναίκας

Ευχαριστούμε, τις μαίες Καλλιούπη Αναστασία και Δάτσιου Κωνσταντίνα, για την επίδειξη, την ενημέρωση, την συνδιοργάνωση και την άριστη συνεργασία.

Κάθε συνεργασία είναι ευπρόσδεκτη από την υπηρεσία μας και ευχή μας είναι να συνεργαζόμαστε πάντα προς όφελος των πολιτών του Δήμου. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο