Με ιπτάμενα φαναράκια γέμισε και φέτος ο ουρανός του Εργοχωρίου (βίντεο - φώτο)

Πολλές εκατοντάδες κόσμου, πολλές δεκάδες ιπτάμενα φανάρακια (πάνω από 250), πολλά κεράσματα, πολύ ζεστό κρασί και πολλές ευχές συνετέλεσαν το σκηνικό στην άκρως επιτυχημένη εκδήλωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Εργοχωρίου, το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023. 

Στην αρχή της εκδήλωσης, παιδιά του συνοικισμού τραγούδησαν τα κάλαντα και άλλα χριστουγεννιάτικα τραγούδια, σε διδασκαλία της Γιώτας Πασχούλα και Μαρίας Μακριδάκη

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φώτης Τηλιόπουλος καλωσόρισε τον κόσμο και, μαζί με τον αντιπρόεδρο Νίκο Γκιλιόπουλο παρουσίασαν την τεχνική για το άναμμα των ιπτάμενων φαναριών. Μέσα σε λίγα λεπτά, ο ουρανός της περιοχής γέμισε με ιπτάμενα φαναράκια, δημιουργώντας μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα. 

Παράλληλα, υπήρχε μπουφές, σε επιμέλεια της Αθηνάς Τζιούρτζια, για να προσφερθεί στους παριστάμενους ζεστό κρασί και χριστουγεννιάτικα εδέσματα, ενώ διατέθηκαν και κρεατικά, με σκοπό την ενίσχυση του συλλόγου. 

Μεταξύ των παρόντων, από διάφορες περιοχές της Ημαθίας και όχι μόνο, ήταν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης και μέλη της παράταξής του, οι οποίοι με τη σειρά τους ευχήθηκαν στον κόσμο για τις εορτές και το νέο έτος. 

Βίντεο (από ζωντανή μετάδοση στο fb) και φωτογραφίες:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο