Συρμούλα Τζήμα - Τόπη μετά την ορκωμοσία του Περιφερειακού Συμβουλίου: «Ευχαριστώ τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εμπιστοσύνη»

Δήλωση της περιφερειακής συμβούλου Ημαθίας, εκλεγμένη στην 2η θέση με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα, Συρμούλας Τζήμα - Τόπη, μετά την ορκωμοσία των νέων περιφερειακών συμβούλων, την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023:

«Μία νέα περίοδος ξεκινάει για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Δώσαμε έναν αγώνα στο πλευρό ενός αποδεδειγμένα άξιου και ικανού Περιφερειάρχη που οραματίζεται και ήδη υλοποιεί την Περιφέρεια του 2030. Μεγάλα έργα έχουν την ήδη την σφραγίδα του Απόστολου Τζιτζικώστα και πολλά ακόμη θα ολοκληρωθούν την πενταετία που ξεκινά. Πάμε όλοι μαζί να συνεχίσουμε και να εργαστούμε για αυτό το όραμα. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Απόστολο Τζιτζικώστα για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και φυσικά τους πολίτες της Ημαθίας που μας στήριξαν με τόση θέρμη ώστε να υλοποιήσουμε το όραμα μας για την Ημαθία με νέες ιδέες, σχέδιο, αλληλεγγύη και εργατικότητα. Καλή και δημιουργική θητεία σε όλους τους συναδέλφους του νέου Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας».

(Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2023 - Φύλλο 86)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο