Απαντήσεις Διαμάντη σε Θεοδωρίδη για τον Βιολογικό

Απάντηση στα όσα ανέφερε με ανακοίνωσή του ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Θεοδωρίδης έδωσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας το απόγευμα της Τετάρτης 31 Ιανουαρίου 2024. 

Ο κ. Διαμάντης σημείωσε ότι μετά τα όσα ανέφερε σε δελτίο Τύπου του ο κ. Θεοδωρίδης για την λειτουργία του βιολογικού, βρέθηκε στο σημείο 4 μέρες μετά (απουσίαζε στην Αθήνα για υποχρεώσεις) και μάλιστα κάλεσε δημοσιογράφο (το Νίκο Βουδούρη, από το InVeria.gr) που δημοσίευσε την ανακοίνωση του Θεόδωρου Θεοδωρίδη επί τόπου, για να δει την κατάσταση από κοντά. Ο δημοσιογράφος όντως πήγε στο σημείο και μάλιστα ζήτησε από τον κ. Διαμάντη να κληθεί και ο κ. Θεοδωρίδης επί τόπου. 

Ο κ. Θεοδωρίδης όντως έφτασε στο σημείο και διαπίστωσε πως όσα αποτύπωσε στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πριν από μέρες, κατά την διάρκεια της νέας επίσκεψης είχαν παρουσιάσει βελτίωση και επικαλέστηκε την μαρτυρία του δημοσιογράφου για αυτό. 

Τελικά, όπως γίνεται πάντα σε αυτό το θέμα και κατά την αντιπαράθεση των δύο πλευρών, ως συμπέρασμα μπορεί να εξαχθεί ότι... όντως διαφωνούν!

Η παρουσία ενός δημοσιογράφου (γνώστη των θεμάτων γενικώς, αλλά καθόλου εξειδικευμένου) δεν μπορεί να αποτελεί "απόδειξη" καλής ή μη λειτουργίας. Για αυτό και αρμόδιες και ανεξάρτητες ελεγκτικές αρχές είναι αυτές που θα πρέπει να δουν την λειτουργία. Όχι τόσο μέσα στον βιολογικό καθαρισμό, όσο εκτός, στην έξοδο στην τάφρο 66. 

Σε κάθε περίπτωση, όπως πληροφορούμαστε, η πλευρά Θεοδωρίδη και οικολόγων (όπως του Νίκου Ασλάνογλου) δεν θα μείνει στις διαβεβαιώσεις των πολιτικών προϊσταμένων και εργαζομένων στον βιολογικό. 

(φώτο αρχείου)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο