Μητρόπολη Βεροίας: "Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου λέμε «ΟΧΙ» στο υπό ψήφισίν νομοσχέδιο"

ΔΤ: Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας σας προσκαλεί στην εκδήλωση για την οικογένεια που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. στο Μητροπολιτικό Κέντρο Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ στη Νάουσα με την ευκαιρία της Δεσποτικής και Θεομητορικής εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, η οποία παραδοσιακά συνδυάζεται με τη Γιορτή της Μητέρας και της Οικογενείας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Νομού Ημαθίας, θα ομιλήσει ο Ποιμενάρχης μας, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο εκπαιδευτικός κ. Δημήτριος Παπαδόπουλος, ενώ θα συμμετάσχει η παιδική χορωδία «Χριστιανική Ελπίδα» και η χορωδία εκπαιδευτηρίων «ΕΛΠΙΔΑ».

Η οικογένεια στις ημέρες μας περνά μια μεγάλη κρίση και βάλλεται από παντού. Η εν λόγω εκδήλωση αποτελεί ευκαιρία όλοι μαζί, κλήρος και λαός, να μην επιτρέψουμε να θεσμοθετηθεί ένας γάμος, ο οποίος θα διαλύσει την έννοια της οικογενείας και τον ιερό θεσμό του γάμου και θα γίνει μελλοντικά αιτία πολλών προβλημάτων.

Την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. από την ηρωική και αγιοτόκο πόλη της Ναούσης, λέμε «ΟΧΙ» στο υπό ψήφισίν νομοσχέδιο!

Είσοδος ελεύθερη

ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο