Συνάντηση εκπροσώπων του Σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας με τον βουλευτή Βασίλη Κοτίδη

ΔΤ από βουλευτή Ημαθίας (Ελληνική Λύση) Βασίλη Κοτίδη: Την Παρασκευή 5-1-2024 κλιμάκιο της Διοίκησης του σωματείου εργαζομένων Νοσοκομείου Νάουσας αποτελούμενο από την Πρόεδρο Στεργιανή Ζάλιου, τον Αντιπρόεδρο Θεοφάνη Κουτρουλιά και την Γραμματέα Ελένη Αραμπατζή, συναντήθηκε με τον βουλευτή Ημαθίας κ. Κοτίδη προκειμένου να συζητήσει τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Νάουσας, όπως και να εκφράσει την ανησυχία του για το μέλλον του νοσοκομείου ενόψει του νέου υγειονομικού χάρτη, με τον κίνδυνο αλλαγής λειτουργίας, υποβάθμισης ή κατάργησης επαρχιακών νοσοκομείων σε κοντινή χιλιομετρική απόσταση με μεγαλύτερα γειτονικά νοσοκομεία. 

Τέλος, συζητήθηκε η σημασία ενίσχυσης του δημοσίου χαρακτήρα του νοσοκομείου δεδομένης της ιδιωτικοποίησης  μέρους του προσωπικού του νοσοκομείου, όπως οι εργολαβικές συμβάσεις στο προσωπικό σίτισης και καθαριότητας, με αμφίβολη τη σχέση κόστους - οφέλους. 

Ο βουλευτής δεσμεύτηκε ότι θα μελετήσει την υπόθεση και θα τοποθετηθεί υπέρ της διατήρησης του νοσοκομείου για την ευημερία των πολιτών της περιοχής και καταδικάζοντας οτιδήποτε το μεμπτό που αποδεδειγμένα επιβαρύνει το δημόσιο σύστημα υγείας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο