Ο ΕΜΣ Φυτειάς έκοψε την πίτα του

Την βασιλόπιτά του έκοψε το πρωί της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου 2024 ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειάς, στο κοινοτικό κατάστημα του χωριού. 

Την πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού, ενώ ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης έκανε σύντομο χαιρετισμό και έκοψε την πίτα.

Από πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Γκαλίτσιος ευχαρίστησε τα μέλη και τους λοιπούς παριστάμενους για την παρουσία τους. 

Μεταξύ των παρόντων, καλεσμένοι του Δημάρχου και του αντιδημάρχου Τουρισμού Λάζαρου Ασλανίδη, ήταν τρία γνωστά πρόσωπα του συνδικαλιστικού χώρου των Εμπόρων, ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας (Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.Γιώργος Καβαθάς, ο Γ.Γ. της ίδιας Συνομοσπονδίας Δημήτρης Βαργιάμης και ο επίτιμος αντιπρόεδρός της, Γιάννης Παπαργύρης


Όπως δήλωσε στο InVeria.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου της Φυτειάς Γιάννης Γκαλίτσιος και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης, οι τρεις επισκέπτες του χωριού δήλωσαν ενθουσιασμένοι από το φυσικό κάλλος της περιοχής και από την φιλοξενία των ανθρώπων του συλλόγου και του χωριού, ενώ έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις του Εκπολιτιστικού - Μορφωτικού Συλλόγου. 

Φωτο: Αθηνά Τζιούρτζια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο