ex-Αιρετικά: Οι ευρωεκλογές, ο Παπαστάμκος και τα... δικά μας παιδιά - "Συνωστισμός" για τον... Συμπαραστάτη της Βέροιας

💣   Αρχή της εβδομάδας των Παθών επέλεξε ο Δήμος Βέροιας για να εκλέξει τον «Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης» κυρία μου. Μεγάλη Δευτέρα, 29 Απριλίου, ώρα μεσημβρινή. 

📌 Να σας πω την αλήθεια, δεν έχω ιδιαίτερη γνώση του παρασκηνίου, αν τελικά ο ορεσίβιος Δικηγόρος έχει πείσει την παράταξη του Κώστα Βοργιαζίδη για ψήφο, όπως έκανε με την παράταξη Παλουκίδη (κατά δήλωση του ίδιου του κ. Παλουκίδη) ή ακόμα παίζεται στα… δικηγορικά ζάρια το θέμα. 

📌 Πάντως, αυτό που μαθαίνω μετά βεβαιότητος είναι ότι ο υποστράτηγος ε.α. της Αστυνομίας Διονύσης Κούγκας, γνωστός βεβαίως από την πολυετή θητεία του στην Ημαθία, έχει ήδη υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στην γραμματεία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου. Και ήταν η πρώτη. 

📌 Λέτε να αποτελέσει… διέξοδο ο έμπειρος ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., αντί να υπάρχει απλώς κατακερματισμός ψήφων που δεν ξεπερνούν τα 2/3 και άρα δεν βγαίνει… λευκός καπνός; Τον Βοργιαζίδη ρωτήστε για την απάντηση! 


💣  Πέρα από τα… στενά μας όρια, ήδη οι Ευρωεκλογές έχουν μπει στη ζωή μας και πολύ καλώς έκαναν! 

📌 Το ενδιαφέρον είναι ότι άμεσα ή έμμεσα, η Ημαθία έχει ηχηρή συμμετοχή, σε διάφορα κόμματα! 

📌 Από την Μαρία – Ωραιοζήλη Κουτσουπιά που κατεβαίνει με τη ΝΔ, μέχρι τον Κωνσταντίνο Σιδηρόπουλο που κατεβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, αλλά και τον Κώστα Γιοβανόπουλο που θα είναι υποψήφιος με το κόμμα «Πατριώτες», καθώς και άλλους συμπολίτες μας που συμμετέχουν με μικρότερα κόμματα. 

📌 Φαντάζομαι όσο περνά ο καιρός θα «ανακαλύπτονται» και από άλλους διάφορες… ρίζες με την Ημαθία, αλλά οκ, για την Ευρώπη μιλάμε, λίγη σημασία έχει η… εντοπιότητα! 

📌 Στις εκλογές για το προεδρείο του χωριού μας, από την άλλη, έχει πολύ μεγάλη σημασία και θα πρέπει να την προσέχουμε!

📌 Κοντολογίς, φυσικά και ευχόμαστε «καλή επιτυχία» σε όλα τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. Εφόσον κριθούν άξιοι και από την υπόλοιπη Ελλάδα, θα… καμαρώνουμε σαν… σκεπάρνια που έχουμε δικό μας ευρωβουλευτή! 

📌 Άλλωστε, έχουμε σχετικά πρόσφατη σχετική εμπειρία, όταν ο δικός μας Γιώργος Παπαστάμκος διακρινόταν με την δράση του στο Ευρωκοινοβούλιο, καταφέρνοντας να ανελιχθεί στην θέση του Αντιπροέδρου του Σώματος. Καλή σου ώρα κ. Γιώργο! 


📍 ΥΓ: Ευτυχώς που οι Ευρωεκλογές είναι μετά τις εκλογές του «Συμπαραστάτη» στη Βέροια, διότι μπορεί να είχαμε κι άλλους «ατυχήσαντες» να στέκονται στην ουρά. 

📍ΥΓ2: Η ερχόμενη εβδομάδα λέγεται και «κουφή» επειδή δεν έχει ακολουθία Χαιρετισμών / Ακαθίστου και προετοιμάζονται οι πιστοί να τρέξουν…. 100άρι την Μ. Εβδομάδα που ακολουθεί. Δυστυχώς ή ευτυχώς, είναι «κουφή» μόνο στις ακολουθίες, όλα τα άλλα θα… ακούγονται κανονικά! 


 (Δημοσιεύθηκε στην ψηφιακή εφημερίδα "InVeria" - Κυριακή 21 Απριλίου 2024, φύλλο 103)


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο