Ημαθία: "Έφυγε" στα 53 του ο Θεολόγος Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, σε ηλικία 53 ετών, ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κοπανού, Θεολόγος Εκπαιδευτικός και πρώην Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας Αθανάσιος Παπαδόπουλος

Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024, στις 19.30, στο Ναό Αγ. Αναργύρων στον Στενήμαχο Δ. Νάουσας. 

Ο εκλιπών ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην εκπαιδευτική, και όχι μόνο, κοινότητα. Υπήρξε δραστήριο μέλος της κοινωνίας και άνθρωπος καλοσυνάτος και ταυτόχρονα μαχητικός.

* Το InVeria.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους...

***

Συλλυπητήριο μήνυμα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας

"Ο θάνατος του φίλου, συναδέλφου και συνεργάτη Θανάση Παπαδόπουλου αφήνει συντετριμμένη όλη την εκπαιδευτική κοινότητα. Ο Θανάσης, γιατί έτσι τον γνωρίζουμε όλοι, δήλωνε πάντα παρών όπου υπήρχε ανάγκη και με προθυμία και ζήλο υπηρετούσε την δημόσια εκπαίδευση. Η καλοσύνη του, η ψυχική γενναιοδωρία του, το χαμόγελό του και η έμπρακτη έγνοιά του για μαθητές και συναδέλφους είναι τα χαρακτηριστικά που όλοι μνημονεύουμε αυτές τις δύσκολες ώρες. 

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια, όντας πεπεισμένοι ότι στην εκτίμηση του θρέφουμε στο πρόσωπο του πατέρα, συζύγου, αδερφού και υιού τους, θα βρουν μια μικρή παρηγοριά. Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.

Αιωνία του η μνήμη". 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο