H έκθεση του Βαρλάμη «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» εγκαινιάστηκε στη Λήμνο

ΔΤ από Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας: Με μεγάλη λαμπρότητα έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης Βαρλάμη «ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ» στo Πορτιανό της Λήμνου.

Η συλλογή του αείμνηστου συμπατριώτη μας, που παρουσιάσθηκε στο ακριτικό μας νησί θα παραμείνει μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Τα εγκαίνια έγιναν από τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ κύριο Λάζαρο Κυρίζογλου, την δήμαρχο Λήμνου κυρία Ελεονώρα Γεώργα και τον Επίτιμο Πρόεδρο του Πειραματικού Εργαστηρίου Βεργίνας, πρέσβη κύριο Κων/νο Πιπερίγκο.

Η φημισμένη συλλογή του αείμνηστου συμπατριώτη μας παρουσιάσθηκε ύστερα από πρόσκληση του δήμου Λήμνου και επώνυμων Λημνιών που παρευρέθηκαν στην Έκθεση της συλλογής του Μεγαλέξανδρου πέρσι στην Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. 

Η έκθεση οργανώθηκε από κοινού από το Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας και την Αγιορείτικη Φωτοθήκη του Αγίου Όρους.

Ο Παύλος Τροχόπουλος και ο Αστέριος Νένος από το Πειραματικό Εργαστήρι Βεργίνας, ξενάγησαν τους επισήμους και τους απλούς ανθρώπους που προσήλθαν στην έκθεση.

Την πολύμορφη έκθεση υποστήριξε ο Έλληνας της διασποράς και γνήσιος πατριώτης, ο οποίος σε καιρούς δύσκολους κρατάει τον Ελληνισμό στην Οδησσό της Ουκρανίας και έχει αγάπη για το νησί της καταγωγής του την Λήμνο, ο κύριος Παντελής Μπούμπουρας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο