Υπάρχουν και οι καλές ειδήσεις, που προέρχονται από άτομα που δεν το βάζουν κάτω, ακόμα και όταν φτάσουν στα... 70. Ο λόγος για την Κυριακής Μακαρίδου - Χατζηλαζάρου από τον Βαθύλακκο Σερβίων Κοζάνης, η οποία ορκίστηκε, μαζί με τις συμφοιτήτριές της που έχουν την ηλικία των εγγονιών της, πτυχιούχος του Τμήματος Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, στην Πτολεμαΐδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η κυρία Κυριακής έχει κόρη και εγγόνια που ζουν στη Βέροια (την Αναστασία Χατζηλαζάρου και τους Μερσίνα και Νίκο Παπαδημητρίου, αντίστοιχα), οι οποίοι συμμετείχαν στην... δυνατή κερκίδα στην τελετή αποφοίτησης!
Μάλιστα, ένα πλακάτ των εγγονιών της από τη Βέροια έγραφε: “Άλλες γιαγιάδες πλέκουνε, άλλες βλέπουνε ΤV, η δική μας πήρε πτυχίο Μαιευτικής”!
Η εγγονής της Μερσίνα Παπαδημητρίου έγραψε σχετικά:
⭐️Συγχαρητήρια γιαγιά μου⭐️
Μπράβο σου, θαυμάζω το μεράκι σου.
Μας απέδειξες πως η μάθηση δεν εχει ηλικία όσα χρόνια και αν περάσουν.
Γίνεσαι πρότυπο για εμάς τους νεότερους να πάρουμε το παράδειγμα σου. Και οχι γιατί πήρες το πτυχίο, αλλά γιατί δεν σταματάς να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερη.
Σπούδασες γιατί ήταν όνειρο ζωής.
Και χρειάζεται να το ακούσει ο κόσμος.
Είμαστε περήφανοι για εσένα..
Ευχόμαστε στην νέα πτυχιούχο κάθε χαρά στη ζωή της, να χαίρετε παιδιά και εγγόνια και με το καλό να την δούμε να εργάζεται πάνω στον κλάδο της, συνδυάζοντας σπουδές, εμπειρία και, κυρίως, την όρεξη που έχει για τη ζωή!























0 Σχόλια
Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)