Εντείνονται οι φόβοι για επεισόδια στην παρέλαση της 16ης Οκτωβρίου στη Βέροια

Με ισχυρή αστυνομική παρουσία αναμένεται να διεξαχθούν το πρωί της Κυριακής 16 Οκτωβρίου οι εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωσης της Βέροιας, λόγω της έντονης φημολογίας και του φόβου για επεισόδια την ώρα της παρέλασης. 

Βεβαίως, σε κάθε παρέλαση στη Βέροια το τελευταίο διάστημα, η αστυνομική παρουσία είναι ιδιαίτερα αισθητή, με αποκορύφωμα την παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2011 (η φωτογραφία είναι από τότε). 

Βεβαίως, ευχή και ελπίδα όλων είναι να μην υπάρξουν έκτροπα, καθώς στις παρελάσεις συγκεντρώνονται εκατοντάδες κόσμου, κυρίως γονείς με παιδιά. Όπως και να έχει, καλό θα ήταν οι... πολιτικοί να φορούν ανοιχτόχρωμα ενδύματα, καθώς τελευταία είναι της μόδας τα... αυγά!


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. την Ελλαδα τοσα χρονια κυβερνησε ο ψευτοσυνδικαλισμος με αρχοντες σαν αυτον τον αληταρα τον δεηντζη , και τωρα αυτοι ειναι που θα κανουν τα επεισοδια γιατι θα χασουν την μεγαλη κουταλα που την μοιραζοντουσαν με την ιδια την εξουσια .
    ηρθαν τα γιαπωνεζακια και δεν μπορεσαν για την μια και μοναδικη φορα που επισκεφθηκαν τον τοπο μας να δουν την ακροπολη , επειδη οι καφροι αποφασισαν πως δεν μπαινει κανεις .
    να πληρωσουν τα τομαρια τωρα το βολεμα τους και αν βγουνε σαν αγανακτισμενοι να κανουν επεισοδιια , θα βρουνε πολλους αντιμετωπους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σημερα το πρωι στο mega λεγανε για την αθηνα που εχει 13.000 δημοτικους υπαλληλους , και κανανε συγκριση με το παρισι που εχει πολυ λιγοτερους . ειναι διορισμενοι ολοι σχεδον σε γραφεια , ενω εχουν προσληφθει για να κανουν καθαριοτητα . γι αυτο και δεν δουλευει τιποτε .
    μηπως εδω στην βεροια τα ιδια δε γινονται ;; η γυναικα του ταδε πυροσβεστη , προσληφθηκε στην καθαριοτητα , και σημερα στρογγυλοκαθεται σ ενα γραφειο με καφε και τσιγαρο .
    σα δε ντρεπομαστε .
    τα απλα που ειναι μπροστα στα ματια μας τα κρυβουμε , και δημιουργουμε την πολυπλοκοτητα των πραγματων για να μπερδευουμε τα παντα , και να μη μπορει να δει κανεις την προστυχια μας .
    που εισαι δημαρχε χαρουλα να τα ελεγξεις ολα αυτα ;;
    γιατι δημαρχε χαρουλα καθε μερα στελνεις τους ενστολους μισθοφορους σου με τα μπλοκακια να μοιραζουν προστιμα ;;;
    για να μπορεις να αμειβεις τους βολεμμενους ψηφοφορους σου ;;;
    διαβασα προχθες σ ενα μπλογκ , οτι ηρθανε μυστικα αστυνομικοι απο την ΕΕ
    καλως να ερθουν , γιατι εδω κυβερναει η αρνηση και το σκοταδι.η ντροπη και η προστυχια . η ανικανοτητα και ο ραγιαδισμος .
    πότε θα σηκωθεις Ελλαδα μου να σηκωσεις το κοφτερο σπαθι σου ;;
    πότε ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/10/11, 8:52 μ.μ.

    Παιδιά αύριο απο ένα κεσεδάκι γιαούρτι ο καθένας , όποιος πετύχει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κερδίζει 300 λίτρα πετρέλαιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο