Ο Δήμος Βέροιας "θυμήθηκε" κλήσεις προ ετών και απειλεί με αναγκαστική είσπραξη

Συμβαδίζει απόλυτα με τις δύσκολες ημέρες που περνάει όλη η Ελλάδα ο Δήμος Βέροιας... Έτσι φαίνεται πως εξηγούνται τα ραβασάκια που εστάλησαν από την Οικονομική Υπηρεσία προς Δημότες για κλήσεις που είχαν βεβαιωθεί χρόνια πριν, δίνοντας μάλιστα διορία 10 ημερών για την εξόφλησή τους, αλλιώς θα διεκδικήσουν τα χρήματα με το ζόρι... 

Προφανώς και ο Δήμος οφείλει να διεκδικεί τα όσα του χρωστάνε οι πολίτες, δίκαια ή άδικα, ωστόσο δεν είναι μια κερδοσκοπική επιχείρηση, αλλά ένα οργανισμός τοπικής αυτοδιοίκησης, που οφείλει να έχει κοινωνικό πρόσωπο και οι ενέργειές του να έχουν συνάρτηση με τις συγκυρίες.

Από τη μία στέλνει εξώδικα στην ΔΕΗ για το χαράτσι, επειδή οι πολίτες δεν μπορούν να πληρώσουν, λόγω των απανωτών χτυπημάτων και από την άλλη, με ευγενικό πλην απειλητικό τρόπο, ζητά την αποπληρωμή κλήσεων που βεβαιώθηκαν στο παρελθόν...

Δεν ξέρουμε αν η Δήμαρχος είναι ενήμερη για τις κινήσεις της Οικονομικής Υπηρεσίας, προφανώς είναι καθώς οι επιστολές στέλνονται με Εντολή Δημάρχου και τις υπογράφει ο προϊστάμενος της Οικονομικής Υπηρεσίας Αθανάσιος Μαχαιράς, ωστόσο καλά θα κάνουν να κοιτάξουν και πάλι τις... κοινωνικές ευαισθησίες τους στον Δήμο και να δώσουν κάποιες εναλλακτικές λύσεις για την τακτοποίηση των οφειλών προς τον Δήμο και όχι με τελεσίγραφα να απειλούν πως αν δεν πληρωθούν εντός 10 ημερών θα εφαρμοστούν οι διατάξεις που προβλέπονται "Περί Εισπράξεων Δημοσίων Εσόδων Ν.Δ. 356/7"...

Δείτε μια από τις επιστολές που έστειλε ο Δήμος Βέροιας με ημερομηνία 12/3/2012


Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Και πολύ ορθώς πράττει! Οι υπόλοιποι, όταν παίρνουμε κλήσεις και τις πληρώνουμε, τι είμαστε? Κορόιδα? Ντρέπομαι για το άρθρο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν προλάβετε να ντραπείτε και να κοκκινίσετε, διαβάστε λίγο καλύτερα τι ακριβώς λέμε.

    Φυσικά και πρέπει να πληρωθούν, αλλά να έρχονται μαζεμένα ποσά, που δεν πρόκειται να πληρωθούν δεδομένης της κατάστασης, καλύτερο θα ήταν να δινόταν η ευκαιρία να υπάρξει μια τμηματική εξόφληση.

    Αντί να κάθεστε, λοιπόν, οι πέριξ της Δημάρχου και να "ντρέπεστε", καλύτερα δώστε κάποιες κοινωνικότερες λύσεις, σε απλά θέματα, αφού στα δύσκολα δεν μπορείτε, ούτως ή άλλως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/3/12, 5:15 μ.μ.

    Δηλαδη ολοι εμεις που δεν χρωσταμε ουτε φραγκο για κλησεις (ειτε γιατι τις πληρωσαμε , ειτε γιατι προσεχουμε που παρκαρουμε) ειμαστε τα κοροιδα και οι υπολοιποι που τα αφηνουν οπου τους βολευει και κανουν δυσκολη την ζωη των υπολοιπων συμπολιτων τους ζητανε τωρα και την συμπαρασταση μας. Ε οχι! Ε οχι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι, δίκιο έχετε. Αλλάζουμε την πρόταση: Να στηθεί κρεμάλα στην πλατεία Δημαρχείου για όσους αμέλησαν στο παρελθόν να πληρώσουν τις κλήσεις τους, αν δεν έχουν να πληρώσουν.

    Οκ; Πιο καλή η πρόταση;

    Και για να είμαστε σοβαροί, δεν ζήτησε κανείς την συμπαράσταση των πολιτών, απλά αν ο Δήμος θέλει να πάρει τα χρήματα, όσο και αν απειλεί δεν πρόκειται να τα πάρει, αν δεν φερθεί έξυπνα και δώσει τη δυνατότητα τμηματικής εξόφλησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα μπορούσε ο παραβάτης του οποίου τις κλήσεις παρουσιάζεται να έχει πληρώσει τα προστίματα στην ώρα τους. Δεν το έκανε για τους δικούς του ηλίθιους λόγους. 65.5€ το 2006, 80 και 80 το 2008 και 20€ το 2011. Αυτή ήταν η κατανομή του, ας τα πλήρωνε στην ώρα τους να μην μαζευόντουσαν. Για να φάει 80€ πρόστιμο σε διάβαση πάρκαρε. Ο δήμος Βέροιας έπραξε το αυτονόητο. Τι δεν καταλαβαίνετε?? Τις υπόλοιπες φανφάρες που μου προσάψατε απλώς τις προσπερνώ. Πιστεύω ότι έχετε δει από λάθος σκοπιά την επιστολή. Και δεν χρειάζονται κρεμάλες. Υπευθυνότητα από όλους μας χρειάζεται για να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο! Υπάρχουν ορισμένοι κανονισμοί και κανόνες σε μια πολιτισμένη κοινωνία. Για κάθε παράβασή τους υπάρχουν συνέπειες. Αν δεν σας αρέσει αυτό το σύστημα, η ζούγκλα δεν είναι μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/3/12, 8:01 μ.μ.

    ΒΑΣΙΚΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΑΡΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΕΣΩ ΕΦΟΡΙΑΣ Η΄ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΑ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΛΉΡΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΚΡΩ ΝΟΜΙΜΑ. ΝΟΜΙΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ. Ε, ΌΧΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η συγκεκριμένη επιστολή είναι ενδεικτική. Αποδεικνύει απλώς την αποστολή και δεν θα την αναλύσουμε.

    Σχετικά με το γεγονός ότι κάποιος δεν πλήρωσε στην ώρα του, τι πρέπει να γίνει;

    Φυσικά, υπάρχουν και αυτοί που εκ πεποιθήσεως δεν πληρώνουν, οπότε εκ των πραγμάτων το ραβασάκι πάει στον... κουβά, μαζί με τις κλήσεις.

    Ο λόγος γίνεται για όσους έκαναν το λάθος και δεν πλήρωσαν και ήρθε μια μέρα - ανάμεσα στα χίλια δυο χαράτσια - να θυμηθεί και ο Δήμος τις δικές του οφειλές.

    Τα 80αρια μπορεί να βεβαιώνονται πάνω σε διαβάσεις (όχι μόνο εκεί βέβαια) και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πόσες τέτοιες κλήσεις έχουν βεβαιωθεί στην ίδια τη Δήμαρχο.

    Τις "φανφάρες" μπορεί να τις αγνοείτε, αλλά δεν θα ήταν κακό να ξυπνήσουμε κάποτε από τον λήθαργο και να ακολουθήσουμε μία ορθολογική και - κυρίως - ισότιμη για όλους εισπρακτική πολιτική, μπας και μπει καμία τάξη.

    Με έξυπνες κινήσεις όμως, όχι με νταηλίκια που, όπως έχει δείξει η πρακτική, δεν έχουν αποδώσει στο ελάχιστο (πέρα από κάποιους που, όπως είπε ο έτερος σχολιαστής, "ψάρωσαν" από τα απειλητικά ραβασάκια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κώστα δεν ξέρω αν όντως έφαγες κλήση από τη Δημ. Αστυνομία και την πλήρωσες, αλλά αν το έκανες διακαίωμά σου. Εγώ πάντως κάποιες από αυτές τις πλήρωσα, και άλλες όχι, γιατί θεώρησα ότι οι Δημ. Αστυνόμοι μερολήπτησαν και δεν έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Διότι πολλοί συμπολίτες μας, μεταξύ τους κ εγώ, έχουμε την εντύπωση ότι το γράψιμο γίνεται μεροληπτικά.

    Κατά τα άλλα κ γω πήρα το ραβασάκι από το Δήμο άλλα δεν πρόκειται να δώσω μία!!!!! Όπως δεν πληρώνω ούτε χαράτσια ούτε εισφορές!!! Και αν θες, εσύ που τα κάνεις αυτά, δεν είσαι κορόιδο, αντιθέτως είσαι ευσυνείδητος πολίτης, αλλά θα είσαι για πάντα ραγιάς .... Μπράβο σου πάντως που πληρώνεις! Δώσε τους κι άλλη τροφή για να σε δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/3/12, 11:26 μ.μ.

    Θα μας βγουν τα ματια με αυτα που διαβαζουμε... Τι λεει ο μαγκας ο προηγουμενος? Οτι δεν του δινουν την ευκαιρια να παρκαρει νομιμα? Σωπα ρε αρχηγε. Δηλαδη το 50-60% των κατοικων της πολης που δεν εχουν καμια κληση ειναι τυχεροι γιατι παει καθε μερα καποιος υπαλληλος του δημου και τους παρκαρει το αμαξι και εσυ εισαι ο κατατρεγμενος που σε καταδιωκει τροχαια και δημος και σε κοβουν κλησεις! Ελεος λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ καλή η συζήτησης σας για τα χρέη προς τον ΔΗΜΟ .Μάλον είμαι ο παλιότερος της παραίας και θα θυμίσω σε μερικούς ότι κάποτε επί Δημαρχίας του Κου Χασιώτη δημοσηεύτηκε μία λίστα οφειλετών του ΔΗΜΟΥ ,τότε ,και με έκπληξη διαπίστωσα ότι ο μόνος συνεπής ως προς της κλήσεις είμουν εγώ και μόνο, ίσως και μερικοί ακόμι που αντλαμβανώμαστε τα λάθη μας και θέλουμε να είμαστε εντάξυ.Λοιπόν αυτή λίστα ήταν γεματη με χρέη προς τον ΔΗΜΟ ΕΠΩΝΥΜΩΝ πολιτών της Βέροιας και ιδίαιτερα πλουσίων που είχαν ενα κατεβατώ και μέχρι 2.000.000 Δρ. χρέος από κλήσεις ,επειδή ακριβώς δεν υπολόγιζαν τίποτα και άφηναν τα πολυτελή τους αυτ/τα όπου τους βόλευε. Ορκίστικα λοιπόν από τότε να μην πληρώσω καμιά κλήση στο ΔΗΜΟ ,ΕΑΝ ΠΡΏΤΑ δεν εξοφλήσουν της κλησεις τους οι επώνυμοι.Βέβαια ίσως να έχω και εγώ κάποια κ΄ληση απλήρωτη ,αλλά δεν θα ψαρώσω όσα και έγγραφα και αν πάρω εαν πρώτα δεν πάρω διαβαιβαίωση ότι όντως πλήρωσαν όλοι οι επώνυμοι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος18/3/12, 12:41 π.μ.

    Inveria.gr ο ξύπνιος με τις 4 κλήσεις από το 2006 το έχει σύστημα να παρανομεί και να μην πληρώνει. Λέει θύμα εσένα και εμένα που πληρώνουμε όχι μόνο τις κλήσεις αλλά και όλες τις υποχρεώσεις μας, να είσαι σίγουρος ότι χρωστάει παντού, δεν το βλέπεις ή δεν θέλεις να το δεις. Να χρωστούσε μια κλήση να δεχθώ αυτά που λες, αλλά δεν είναι μία, αυτός δεν έκανε λάθος αυτός σε δουλεύει. Λυπάμαι αλλά εγώ έτσι το βλέπω και απ’ ότι βλέπω ευτυχώς και αρκετοί άλλοι. Ήρθε η ώρα για τα λαμόγια καταλάβετέ το. Η «απολίτιστη» Ευρώπη θα σας κάνει ανθρώπους δυστυχώς με τη βία. Το κακό είναι ότι εξαιτίας σας την πληρώνουμε και εμείς, «οι μ. . . . ες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμε 12.41 π.μ.

    Είπαμε πως το έγγραφο είναι παράδειγμα. Πάντως, αν ήταν τόσο χύμα, μέσα σε 5 χρόνια τέσσερις κλήσεις είναι πολύ λίγες!

    Δεν τίθεται θέμα λοιπόν αν μας δουλεύει κάποιος, ούτε λυπηθήκαμε κάποιον και βγήκαμε να τον υπερασπιστούμε.

    Απλά, όσο "απολίτιστοι" και αν είναι κάποιοι, δεν πρόκειται να συμμορφωθούν με τέτοιες μεθόδους.

    Όσο για το σχόλιο του Παπά, είναι κάτι που σκέφτονται πολλοί, αλλά δεν συμφωνούμε απόλυτα. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Βεβαίως, η αδικία πολλές φορές μας εξοργίζει και το αποτέλεσμα είναι αυτό που αναφέρει.

    Κάποιοι είναι τυχεροί, άλλοι αδιάφοροι και άλλοι εντάξει με τις κλήσεις τους.

    Εμείς είμαστε με τους συνεπείς οδηγούς που δεν έχουν καν κλήσεις, αλλά επειδή σε μία πόλη σαν τη Βέροια είναι λίγο δύσκολο να μην έχεις - έστω και μία φορά - την... εμπειρία, ζητάμε την ορθή διαχείριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος18/3/12, 11:36 π.μ.

    Το θέμα είναι να κάνει ο Δήμος Βέροιας πάρκιν δωρεάν διότι δεν υπάρχει τρόπος να πάρκάρει κάποιος νόμιμα στο κέντρο. Παντού απαγορεύεται. Η μη ύπαρξη πάρκιν αποθαρρύνει πολλούς να κατέβουν στο κέντρο με το ανάλογο οικονομικό κόστος για τις επιχειρήσεις. Τώρα για τις παλιές κλήσεις δεν τις πληρώνω διότι δεν έχω να πληρώσω τώρα 160 ευρώ. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνουμε την σήμερον ημέρα 80 ευρώ για ένα παράνομο παρκάρισμα. Είναι εξωφρενικό το ποσό. Εδώ δεν έχουμε να πληρώσουμε το ρεύμα και θα πληρώσουμε λεφτά που ούτως ή άλλως δεν μπορούν να μας πάρουν με κάποια διαδικασία; Όσο για τους ευρωπαϊστάς, καλά συγκρίνουν την τριτοκοσμική Βέροια με το Βερολίνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χθες το βράδυ, μέτρησα 38 (!) παρκαρισμένα στον πεζόδρομο της βέροιας. Μήπως να μην τους κόψει κλήση η αστυνομία ή ο δήμος Βέροιας? Αρκετοί από αυτούς ήταν επώνυμοι, αρκετοί όμως όχι. Όλοι παρ'όλα αυτά είχανε παρκάρει στον πεζόδρομο οπότε δεν τους διαχωρίζει τίποτα από τους κοπρίτες. Εννοείται ότι αστυνομία δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.
    Κάποιοι λέτε ότι δεν πληρώνετε τις κλήσεις και δεν σας κάνουνε τίποτα. Είστε τότε πολύ απλά ηλίθιοι και καλό είναι να μετακομίσετε σε καμιά ζούγκλα να το παίξετε μάγκες. Έχετε πει τόσες μπούρδες που πραγματικά λυπάμαι που μένω στον ίδιο τόπο με εσάς. Ο άλλος (ηλίθιος νο1) λέει ότι είναι εξωφρενικό το πρόστιμο των 80€. Τι λες ρε μεγάλε? Εξωφρενικό? Γιατί, σου είπε κανείς να παρκάρεις παράνομα?
    Ένας δεύτερος (ηλίθιος νο2) ανέφερε ότι δεν πληρώνει κλήσεις και καλά κάνει. Ωραία, την επόμενη φορά, άμα δεις το αυτοκίνητό σου που θα το έχεις παρκάρει πάνω σε διάβαση πχ και θα έχει καμιά 10αριά γρατζουνιές μην παραξενευτείς.
    Αγαπητό inveria.gr, ειλικρινά απορώ με αυτά που λέτε, αν τα εννοείτε ή όχι. Η ανομία μας έχει φέρει εδώ που είμαστε (το αποδεικνύουν όσοι είπανε ότι δεν μπορεί ο δήμος Βέροιας να τους κυνηγήσει). Αυτό το ξέρετε απότι έχω καταλάβει από προηγούμενα άρθρα σας, οπότε ο σκοπός του άρθρου σας ποιος είναι ακριβώς? Να μας πάει δηλαδή ο δήμος και να μας παρακάλαει να πληρώσουμε αυτά που θα έπρεπε ήδη να έχουμε πληρώσει? Κάθε παράβαση έχει και τις ποινές της. Από την στιγμή που την κάνεις, θα πρέπει και να δέχεσαι τις ευθύνες σου. Απλό είναι, δεν μπορώ να το κάνω όμως πιο λιανά για όσους θέλουν να παραμένουν ηλίθιοι.

    ΥΓ: Όσοι πιστεύετε ότι δεν μπορούν να σας κάνουνε τίποτα, με ποιον νομίζετε ότι έχετε να κάνετε? Ο νομοθέτης έχει προβλέψει ακόμα και για εσάς τους αφελείς που νομίζετε ότι πουλάτε μαγκιά. Φλώροι, οι πραγματικοί μάγκες δέχονται τις συνέπειες.

    ΥΓ2: Τον "Μήτσος" δηλαδή πως να τον χαρακτηρίσω όταν μου λέει ότι δεν πληρώνει εισφορές-χαράτσια? Φαντάζομαι πως φοροδιαφεύγει και σε κάθε του ευκαιρία προσπαθεί να κοροϊδέψει το κράτος. Μόνο που δεν κοροϊδεύει το κράτος αλλά όλους τους συμπολίτες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος18/3/12, 3:04 μ.μ.

    Τώρα παλληκάρια μου θα σας κοπεί η μαγκιά να παρκάρετε όπου γουστάρετε. Έρχετε η αστική ανάπλαση. Όλοι οι δρόμοι θα γίνουν σαν την Κεντρικής. Ο Δήμος φυσικά και μπορεί να εισπράξει τις κλήσεις μέσω της εφορίας, εφόσον αποφασίσει να τα στείλει κάποιος Δήμαρχος με @ρχ..δι@. Γιατί φυσικά αν βρεθεί αυτός τότε τα σχόλια δεν θα είναι μόνο 13 αλλά 111113. Για την ώρα ισχύει ότι όποιος ψαρώσει θα πληρώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος18/3/12, 8:30 μ.μ.

    Κώστα παλικάρι μου, και μόνο από το γεγονός ότι έτσι εύκολα χαρακτηρίζεις αδιακρίτως όλους όσους έχουν χρέη από κλήσεις "ηλίθιους" και "κοπρίτες", δείχνει πόσο καραγκιόζης και κομπλεξικός είσαι.

    Ποιος είσαι εσύ ρε τσουτσέκι που μιλάς έτσι; Πες μας ποιος είσαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Κώστας. Σε αποκάλεσα ηλίθιο και δεν το θυμάμαι?? Αλλά βέβαια, όποιος έχει την μύγα..! Που θα με πεις και τσουτσέκι. Θύμισε μου Βαγγέλης Παναγιωτόπουλος, σου αρέσει να ζεις εις βάρος των άλλων? Σου αρέσει να ζεις σε μια κοινωνία χωρίς κανόνες? Και αν, πως σε αποκαλούν?

    Κώστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο διάλογος θα ήταν ακόμι καλλίτερος εαν ορισμένοι δεν χρησιμοποιούσαν κοσμητικά επιθετα.Αλλα προφανώς όλοι τους αγνοούν ότι η πρώτη υποχρέωση ξεκινά απο την Δημοτική αρχή που εισπράτει αρκετά από τα αυτ/τα ,και αυτή η υποχτέωση είναι να παρέχει χώρους στάθμεσης .¨οσες αναπλάσεις και να κάνει το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί εαν δεν λυθεί πρώτα το πρόβλημα της στάθμευσης των αυτ/των .Ας μην βιαστούν κάποιοι να πούν ότι δεν λύνεται.Δεν θέλουν να το λύσουν γιατί νομίζουν ότι έτσι εισπράτουν περισσόετρα χρήματα από της κλήσεις .Εαν όμως αντί να κόβουν κλήσεις σήκωναν τα παράνομα σταθμεμένα αυτ/τα και τα μετέφεραν σε ένα χώρο φυλασσόμενο και χριαζόνταν μετα για να παραλάβης το αυτ/το σου να πληρώσης τα έξοδα μεταφοράς του, την φύλαξη και το πρόστιμο μαζί και σου έβγαινε κανενα 300 η 400 ευρω θα ξαναπαρκάριζες όπου δει.Αυτό όμως το μέτρο προυποθέτει και την ύπαρξη χώρων στάθμευσης ,αλοιώς θα είναι αντισυνταγματικό .Θέλω λοιπόν να πώ εν ολίγοις ότι όλα έχουν λύσεις αρκεί να υπάρχει θέληση και φαντασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. mia ksanthia...4/12/13, 7:30 μ.μ.

    μου συνέβη και μένα αυτό! έλεος! δεν είμαι καν δημότης βέροιας - ζω σε άλλη πόλη - και απορώ που με βρήκαν. είχα παρκάρει παράνομα αλλά θυμάμαι ότι εκεί ήταν και άλλα αυτοκίνητα με βεροιώτικες πινακίδες και δεν τους γράψανε. γράψανε μόνο εμένα γιατί είχα δραμινές! αίσχος! αλλά φυσικά βέροια, τι περιμένεις??? και με βρήκαν τώρα μετά από 5 χρόνια που έχω φύγει. τις λαμογιές των δημοτών τους δεν τις βλέπουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σκοντας δημητρης15/5/18, 1:12 π.μ.

    και εμενα γραψανε στην βεροια.Σκοντας δημητρης..... αλλα 2 αυτοκινητα ενα τζιπ μπροστα και μια κουρσα πισω δεν τατης γραψανε.ο καλος θεουλης ομως μου ειπε τραβα βινταιο και αυτο εκανα.αυριο που θα παω στην τροχαια και διξω το βινταιο θα δω τι θα μου πουνε .δεν θα πληρωσω τιποτε οπως ειπε καποιος φιλος πρωτα να πληρωνουν αυτοι που το πεζουνε καλοι δημοτες και δεν πληρωνουνε ποτε και υστερα να μιλουνε .πρωτα να εχουνε ελευθερο παρκιν και μετα να ζητουνε χρηματα απο κλισεις .ολοι οι δημοι ειναι λιστες του λαου.καντε πρωτα δρομους χωρις λακουβες (που διαλιωνται τα οχηματα και υστερα ζητατε λεφτα απο κλισεις .)οσο για εσας που πληρωνετε καλα κανετε.εχετε μαλλων το πακετο.ολος ο κοσμος ειναι κουρασμενος στα χαρατσια και τους φορους.αρα εσυ φιλε η' φιλη που πληρωνεις τις κλισεις δεν εχεις φορους γιατι εισαι του σηστηματος.εγω παντως τους νταβατζιδες δεν τους πληρωνω.18 κλισεις απο την θεσσαλονικη αθηνα κοζανη πτολεμαιδα αιδιψω δεν εχω πληρωσει απο 25 χρονια πριν εως και πριν ενα μηνα.αραγε ειχα βρη μερος να παρκαρω....οχι.....και δε θα βρω γιατι ζητουνε χρηματα.και αν δεν θελω να παω σε ιδιοτικο παρκιν να πληρωσω το λιγοτερο 4 ευρω την ωρα......πανε καλααααα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο