Ανησυχητική τροπή παίρνει η κόντρα ομάδων της Βέροιας - Έβαψαν ΙΧ με σπρέι

Σε αυτή την κατάσταση εντοπίσαμε το ΙΧ της φωτογραφίας έξω από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, την περασμένη εβδομάδα. Όπως φαίνεται εμφανώς στην φωτογραφία, κάποιοι έγραψαν με σπρέι στο όχι την λέξη "νεοναζί" και ζωγράφισαν διάφορα σύμβολα, ενώ προκλήθηκαν μικρές φθορές και σε άλλα σημεία του οχήματος (φαίνονται οι σπασμένοι καθρέφτες).   

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr οι δράστες της φθοράς του οχήματος συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ η υπόθεση ακολουθεί πλέον την δικαστική οδό.

Επίσης, γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες της υπόθεσης, ωστόσο σεβόμενοι την δικαστική διαδικασία, δεν θα αναφερθούμε περαιτέρω.

Θεωρούμε πως η κατάσταση και η διαμάχη μεταξύ ομάδων νεαρών της πόλης έχει ήδη ξεφύγει και ζητούμε άμεσα τους πιο ψύχραιμους, από όλες τις πλευρές, να παρέμβουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα, πριν είναι πολύ αργά.

Δημοσίευση σχολίου

62 Σχόλια

  1. Ανώνυμος2/4/12, 6:02 μ.μ.

    Αυτες οι ενεργειες γιατι μου φερνουν στο νου φασιστικες συμπεριφορες? Τουλαχιστον αρχισαν να ξεσκεπαζονται και να βλεπουμε ολοι ποιοι πραγματικα ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δὲν βλέπω καμμία κόντρα ὁμάδων, ἀλλὰ μία μονομερῆ ἐνέργεια βανδαλισμοῦ-ἐκφοβισμοῦ ἐκ μέρους τῶν δραστῶν._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρακτικά δεν έχουμε καταγεγραμμένη αντίστοιχη ενέργεια από την απέναντι πλευρά, έχετε δίκιο.

    Δυστυχώς, όμως, είτε έχουν βάσει ή όχι, φαίνεται πως όλα γίνονται στο όνομα της - παιδαριώδους επιτρέψτε μας - ιδεολογικής αντίθεσης και λεκτικής (μέχρι πρότινος) αντιπαράθεσης, που ελπίζουμε να μην έχει συνέχεια.

    Κοινώς, να τραβήξουν το... αυτί όσων ξεφεύγουν οι ίδιοι οι ομοϊδεάτες ή συγγενείς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έρχετε το 4ο ΡΑΙΧ χαχαχα


    Ολα τα Σκ@@τα στην Βέροια μαζεύτκαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος2/4/12, 8:30 μ.μ.

    για να μην υπάρχει συνέχεια σε τέτοιες καταστάσεις θα πρέπει οι δράστες αφού είναι γνωστοί να τιμωρηθούν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος2/4/12, 8:31 μ.μ.

    *να τιμωρηθούν από την δικαιοσύνη εννοώ.. και με ότι λέει ο νόμος.. για αυτές τις πράξεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος2/4/12, 8:36 μ.μ.

    Ναι πολλά μαζεύτηκαν και μάλιστα κάποια από αυτά μολύνουν την Ημαθία με φυλλάδια και φασιστικές ιδέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/4/12, 8:55 μ.μ.

    Πως ειναι δυνατον να εχεις φασιζουσα νοοτροπια και ταυτοχρονα να κραζεις τον φασισμο και τους νεο-ναζι? Οι οποιοι ειναι ανυπαρκτοι στο νομο μας, τουλαχιστον. Καποιοι αρεσκονται να βλεπουν φαντασματα και να κρυβονται πισω απο ιδεολογιες και ταμπελες προκειμενου να εχουν καλυψη κανοντας το χαβαλε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/4/12, 9:17 μ.μ.

    ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ, ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΔΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ, ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ Ο ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΉΤΟΥ, Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ, Η΄ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΕΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος2/4/12, 9:21 μ.μ.

    εσεις γιατι το αναφερατε σημερα?ετσι οπως διαβασα το αρθρο μου δινεται η εντυπωση οτι γνωριζατε για το θεμα μερες πριν.οσο για εκφρασεις περι φασισμου,για καποιους σχολιαστες αυτο,να γνωριζουν οτι ο φασισμος εχει 2 χρωματα κοκκινο και μαυρο και ειναι ξενοφερτη ιδεα που την ενστερνιστηκαμε και ακομη την πληρωνουμε σαν χωρα.η δημοκρατια βγηκε απο αυτην την χωρα.ας προσπαθησουμε να την αναστηλωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος2/4/12, 10:40 μ.μ.

    στην Βέροια άλλοι μαζεύτηκαν και έχουν εξοργίσει την τοπική κοινωνία με την αντεθνική και ανθελληνική τους τους δράση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/4/12, 11:13 μ.μ.

    Αμα τους ΜΠΑΡΟΥΤΙ τους ανεχόμαστε και δεν τους εξαφανίζουμε,καλά να πάθουμε.Ανεχόμαστε ένα τσούρμο από αναρχικά και άχρηστα στοιχεία.Απο πληροφορίες που γνωρίζω και εγώ, οι φερόμενοι ως νεοναζί θέλησαν να υπερασπιστούν την τιμή μιας κοπέλας ύστερα απο απρεπή συμπεριφορά κάποιον μελών απο αυτό το τσούρμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος2/4/12, 11:13 μ.μ.

    οι χρίσημοι ελίθιοι κάνουν καλά την δουλειά τους εδώ και αρκετό καιρό έξω από το δημαρχείο παρακαλώ.. ευτυχώς η κοινωνία έχει καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος αυτής της ομάδας.. και τι συμφέροντα εξυπηρετούν.. κρίμα όμως γιαυτούς που δεν γνωρίζουν ότι είναι πιόνια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος2/4/12, 11:20 μ.μ.

    αν εμένα με αγγίζαν το αμάξι θα είχαμε θύματα όποιος το έκανε έχει μπλέξει άσχημα και δεν το έχει καταλάβει σπίτι αυτοκίνητο και οικογενεια δεν τα πειραζουν οτι κοντρα και να υπαρχει μεταξυ οποιουδήποτε. αυτη η πράξη ειναι ατιμη και θρασυδειλη και σιγουρα ειναι παιδακια απο πισω κακομαθημενα και οπως ειπς ινβερια πρεπει να τραβηχτουν αυτακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος3/4/12, 7:54 π.μ.

    Να τελικα που αρχισε να κινειται ο μηχανισμος υποστηριξης και προπαγανδας... Για διαβαστε σε συνδεσμο στο πλαι της σελιδας τι αναφερουν! Ρε παιδια ποιος Γκεμπελς και ποιος Φυρερ? Οι ανθρωποι εχουν αναγει σε επιστημη την διαστρευλωση της αληθειας και την παραποιηση της πραγματικοτητας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος3/4/12, 8:45 π.μ.

    Ποιοι και τι αναφέρουν στο πλάι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος3/4/12, 3:45 μ.μ.

    "Σε αυτή την κατάσταση εντοπίσαμε το ΙΧ της φωτογραφίας έξω από την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, την περασμένη εβδομάδα." Και τι περίμενε μια εβδομάδα το "inveria" για να δημοσιοποίηση την είδηση; Τελικά δεν ήταν τόσο "υπερβολικά" τα σχόλια κάποιων αναγνωστών και σίγουρα ήταν πιο έγκαιρα και έγκυρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος3/4/12, 5:01 μ.μ.

    Στη συνέχεια εμφανίστηκαν στην κεντρική πλατεία Δημαρχείου τριάδα φασιστών-εθνικιστών, οι οποίοι άρχισαν τους βανδαλισμούς σε αφίσες και πανό, ενώ απείλησαν νέους με αεροβόλο όπλο και σπρέι πιπεριού, που έριξαν στο πρόσωπο ενός νεαρού.Φασιστες ερχετε ο αφανισμος σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το InVeria, επειδή θέλει τις πληροφορίες που μεταδίδει να τις επιβεβαιώνει, δεν έβγαλε αμέσως την είδηση. Βλέπετε, το InVeria έχει όνομα, ταυτότητα, πρόσωπο και φέρει ευθύνη (ιδεολογική και, ενδεχομένως, ποινική) για τα όσα γράφει, σε αντίθεση με όσους φορούν το προσωπείο της ανωνυμίας, που όχι μόνο δεν έχουν καμία ευθύνη (εκτός και αν διαταχθεί παρέμβαση από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος), αλλά παράλληλα, οι όποιες ευθύνες που προκύπτουν, θα βάρυναν αποκλειστικά εμάς.

    Ωστόσο, για την ιστορία, ήταν το μόνο που έβγαλε την είδηση...

    Και επειδή έχει βαρεθεί το "InVeria" να χαρακτηρίζεται από τους μεν φιλοαναρχικούς ως "φασιστικό", τους δε φιλοφασιστές ως "αναρχικόφιλο", προσπαθεί ακόμα πιο πολύ να διασταυρώνει τις πληροφορίες του, ώστε και οι μεν και οι δε, απλά να φαντάζουν φαιδροί.

    Να σημειωθεί, τέλος, πως είναι πάγια αρχή μας να μην δημοσιεύονται σχόλια γραμμένα σε greeklish, για αυτό και παρακαλούμε να γράφετε μόνο ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος3/4/12, 7:26 μ.μ.

    εμενα με καλυπτει η απαντηση σας και οντως ειστε το μοναδικο που εβγαλε την ειδηση εστω και καθυστερημενα.αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη θα μπορουσατε να αναρτησετε την φωτογραφια πιο νωρις χωρις να αναφερθείτε στο γεγονος εκτενεστερα.πιστευω,πλην ολιγων σχολιαστων ,οτι υπαρχει καποιο επιπεδο στα σχολια και γινεται 1 δημοκρατικος διαλογος,που απεχει απο τον ποινικο κολασμο.αυτη πιστευω οτι ειναι και η σωστη λειτουργία 1 ενημερωτικου μπλογκ¨.αντικειμενικη ενημερωση και φιλοξενια ολων των αποψεων,πλην αυτων που συκοφαντουν και υβριζουν.συνεχιστε την καλη δουλεια.ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια. Τα σχόλια που δημοσιεύονται όντως δεν είναι ποινικά κολάσιμα, αλλά δυστυχώς πολλές φορές υπάρχουν και άλλα που είναι και μάλιστα πολύ και, ως εκ τούτου, δυστυχώς φιλτράρονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος4/4/12, 1:20 μ.μ.

    Δεν ειδα ποτέ κάποιον νεοναζί εδώ στην βέροια να κάνει ζημιές σε αυτοκίνητα. Αν η ομάδα αυτή των αναρχικών δεν ήταν βίαιη δεν θα είχε πρόβλημα κανείς. Όταν όμως με την βία πάνε να περάσουν τις ιδέες τους κάτι πρέπει να γίνει. Εκτός αν κάποιοι δέχονται την βία ως μέσο διαλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8:55 μ.μ. Μεγάλε εισαι για γέλια, άλλο Έλληνας Εθνικιστής και άλλο νεοναζί...άλλο να έχεις ως πρότυπο το Λεωνίδα και άλλο το Χίτλερ....οι ναζί και οι αναρχικοί πάνε μαζί χέρι χέρι γιατι ειναι πιόνια του συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος5/4/12, 4:41 π.μ.

    Φασιστάκια ότι και να λέτε οι αναρχικοί και οι αλήτες (γιατί τους φασίστες στη βέροια δεν τους γουστάρει όλοι η νεολαία) ακόμα στο δειμαρχείο αράζουνε. Μόνο στα blogs υπάρχετε. Και αν νομίζετε ότι τώρα μπορείτε να βγείτε στη Βέροια για να σας δω. Τα αμάξια δεν ήταν τίποτα... Τα πόδια θα σας σπάσουνε.. Και για την ενημέρωση, τα σπασμένα αμάξια δεν ήταν συμπολιτών μας, αλλά φασιστοειδών από Σαλονίκη που νόμιζαν μετά τις συλλήψεις αγωνιστών στις 25 Μαρτίου θα μπορούσαν να έρθουν στη Βέροια χωρίς να τους πειράξει κανείς.
    ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

    Υ.Γ. προς verianews
    Δεν είναι πόλεμος μεταξύ συμμοριών. Είναι η αξιοπρέπεια της νεολαίας της πόλης μας ενάντια στους νεοναζί (και όποιος θέλει μπορεί να ψάξει και να βρει δημοσιεύσεις των περιόδικων Χρυσή Αυγή και Αντεπίθεση που βγάζουν λατρεία πρως τον Χίτλερ και τη θρησκεία του παγανισμού)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δεν μιλήσαμε για συμμορίες... Αν πιστεύαμε ότι επρόκειτο για συμμορίες δεν θα ζητούσαμε την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων της ίδιας ομάδας, αλλά της αστυνομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 4:41 π.μ.......Το πρόβλημα σας μεγάλε καλά θα ήταν να ειναι οι ναζί, ο Χίτλερ,κ.α. δεν ειναι δυνατών σαν Έλληνας ούτοσι άλλος να πιστεύεις στους SS αν ειναι δυνατών...μόνο που εσάς σας ενοχλεί οτιδήποτε Ελληνικο οτι εχει να κάνει με Ελλάδα...και οχι απλά με το Χίτλερ όπως λές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος5/4/12, 4:37 μ.μ.

    Είχα την εντύπωση ότι οι (αυτο)καλούμενοι εθνικιστές, λόγω της ιδιαίτερης αγάπης - όπως ισχυρίζονται - για την Ελλάδα, μιλούν την γλώσσα της άπταιστα.

    Έκανα λάθος, αν κρίνω από το παραπάνω κείμενο... Ακούς εκεί "ούτοσι άλλος", "αν είναι δυνατών".

    Καλό θα ήταν, πριν τις Εθνικιστικές κορώνες, να μάθετε πρώτα καλά τα ελληνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/4/12, 6:57 μ.μ.

    Δημαρχείο,όχι δειμαρχείο,κ.φιλόλογε.Όσο για την νεολαία της πόλης,δεν μπορούν να μας καπελώσουν,ούτε οι μεν ούτε οι άλλοι.Έχουμε άλλα προβλήματα που δεν λύνονται με πάρτι,φιέστες και κατήχηση από την τηλεόραση ή το διαδίκτυο.Ούτε με οπαδικές διαμάχες τύπου "Πάοκ-Άρη".Έχω και άλλα να γράψω,αλλά θα προτιμούσα να σας τα έλεγα από κοντά.Αλλά για να μπορέσει κάποιος να σας προσεγγίσει,πρέπει να ξεφύγετε πρώτα από τον δογματισμό σας.
    1 νέος από Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος5/4/12, 9:37 μ.μ.

    ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΥΔΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ. ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ; ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ. Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΚΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ-ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ. ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ ΟΜΩΣ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ. ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ ΤΟΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΗΣΟΥΝ. ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 4:37 μ.μ.

    Πολύ καλά κάνεις και αποφεύγεις να απαντήσεις σε αυτά που λέω...επιβεβαιώνεις αυτό που λέω...οτι μισείτε την Ελλάδα, οπότε μην βρίζεις τους ναζί γιατι είστε τα ίδια σκ@@ά...

    Έλληνας δεν εισαι γιατι δεν κάνεις κανένα λάθος στο γράψιμο.
    Επίσης μην τρελένεσαι γιατι καθαρά Ελληνικά ειναι τα Αρχαία Ελληνικά τα σημερινά ειναι αλλοιωμένα.

    Αναρχικοί και Νεοναζί ολα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος6/4/12, 9:37 π.μ.

    Ας ξεκαθαριστεί κάτι επιτέλους ΜΙΑ και ΚΑΛΗ!Στο δημαρχείο ΔΕΝ αράζει το ΜΠΑΡΟΥΤΙ!Το μπαρούτι είναι πολιτικό στέκι και βρίσκεται στον Προμηθέα!Στο Δημαρχείο αράζει διάφορος κόσμος και κυρίως νεολαίοι της Βέροιας.Σταματήστε λοιπόν ότι συμβαίνει να το ρίχνετε στο Μπαρούτι.Άλλο τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή,και άλλο τι κάνει το Μπαρούτι ως πολιτική ομάδα!Έλεος πια τοσο ανίδεοι κι αμόρφωτοι πολιτικά είσαστε, ώστε να μην μπορείτε να ξεχωρίσετε την πολιτική δράση από τις προσωπικές επιλογές κάποιων μεμονωμένων ατόμων!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος6/4/12, 3:00 μ.μ.

    ΟΙ ΝΕΟΛΑΙΟΙ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΣΤΟ ΣΗΜΑΡΧΕΙΟ ΜΕΡΙΚΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το θέμα φαίνεται πως έχει εξαντληθεί και ορισμένοι αναλώνονται στα ίδια συνθηματολογικά παραληρήματα.
    Μην μπαίνετε στον κόπο να σχολιάσετε όσοι θέλετε να αρχίσετε πάλι τα ίδια περί πρεζονιών, φασιστών, άπλυτων κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

    9:37 Καλά τα λές μεγάλε...δεν ειναι του baruti οσοι πάνε στο Δημαρχείο μιας και το baruti ειναι πολιτικό στέκι όπως λές.

    Το πέζουν αναρχικοί εν΄ ειναι ρουφιάνοι του κράτους στην πραγματικότιτα, πιάνουν τους πιτσιρικάδες και τους πορόνουν με ψέματα...το baruti καθε μήνα γεμίζει ολη την Βέροια με αφίσες...εαν ήταν πραγματικοί αναρχικοί όπως λέν δεν θα είχαν να βάζουν αφίσες κάθε μήνα, αλλα το baruti πέρνει λεφτά απο το σύστημα που δήθεν πολεμάει...

    Το ίδιο γίνεται με την ακροδεξιά, το σύστημα χρησιμοποιεί τα δύο άκρα για για να κάνει βρώμικα παιχνίδια αυτό μπορείτε να το καταλάβεις κι αν σκεφτείς οτι όποτε γινόταν κάτι μεγάλο έβαλαν τα δύο άκρα να συγκρουστούν για να χάσουν οτι γίνεται.......Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει και θα καταλάβετε...δυστυχώς και ο εθνικισμός αλλα και η αναρχία σαν ιδεολογίες κατάντισαν μπουρδέλο....σε ολη την Ελλάδα πραγματικοί αναρχικοί ειναι γύρω στα 200 άτομα, οι άλοι ολοι ειναι πιόνια του κράτους, το ίδιο και με τους εθνικιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το γράφουμε στην φόρμα των σχολίων, το έχουμε πει και πολλάκις στο θέμα αυτό, αλλά τα ξαναλέμε:

    - Υβριστικές εκφράσεις, κυρίως από ανώνυμους, δεν δημοσιεύονται, όποιον και αν αφορούν (δείξαμε επιείκεια στην αρχή, αλλά ορισμένοι έχουν ξεφύγει)

    - Ύβρεις γενικότερα, επίσης δεν δημοσιεύονται

    - Εμπριστικά συνθήματα, που κινούνται στα ποινικά όρια, επίσης δεν δημοσιεύονται.

    - Και, γενική αρχή, που περιγράφεται σαφώς στους όρους των σχολίων: Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

    Αυτά για να μην διερωτώνται ή θυμώνουν ορισμένοι που δεν τους δίνουμε χώρο για να βρίζουν ή να χαρακτηρίζουν υποτιμητικά (υπό την ανωνυμία τους) οποιονδήποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ανώνυμος10/4/12, 9:54 π.μ.

    Ήμουν αυτόπτης μάρτυρας διότι έτυχε να βρίσκομαι στα goodys δίπλα απ το δημαρχείο την ώρα του γεγονότος ... Είδα 3 ατομα με νορμάλ ρούχα ( ουτε ξυρισμένα κεφάλια ούτε άρβυλα κτλ. ) να κατεβάζουν πανό των αναρχικών μπροστά στο δημαρχείο ...(ΚΑι καλά κάνανε κατά την Γνώμη μου ! Κανένας δεν έδωσε το δικαίωμα στον οποιοδήποτε αναρχικό να λερώνει το δημαρχείο μας με αφίσες , grafiti , και πανό ,για να κάνει την προπαγάνδα του ) Μετά απ λίγο να τους κυνηγάνε στη μέση του δημαρχείου καμιά 10ρια άτομα με ράστα,και μακριά μαλλιά (αρκετους απ αυτούς τους αναγνωρισα και ειναι αλητικα στοιχεία της πόλης ) και έτσι άρχισαν να πλακώνονται ... Κατά την φυγή των 3 ατόμων αρχισαν οι άλλοι να τους φωνάζουν φασίστες και άλλα τέτοια ... Σε λίγη ώρα παρόλο που ενημερώθηκε η αστυνομία μαζεύτηκαν καμια 40 ρια αναρχικά στοιχεία και φίλοι των , και χτένιζαν την περιοχή για να τους βρούν ... Τελικά απ ότι φάνηκε βρηκαν το αμαξι τους και το βανδάλισαν ... Αυτά οσαν αφορά το γεγονός ... Η αστυνομία σε ρόλο θεατή παλι δεν έκανε κάτι ... Τουλάχιστον οσο διαδραματίζονταν τα γεγονότα. Πάντως για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη : ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ! ΟΧΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ! ΚΑI φασισμό - Ανθελληνισμό βλέπω από αναρχικούς αλήτες κατά πολιτών συνέχεια σε όλη τη Ελλάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος12/4/12, 8:06 μ.μ.

    πριν γίνουν όλα αυτά τα καλόπαιδα της πλατείας.. πειράξανε μια κοπελίτσα και αυτή έφυγε κλαίγοντας.. και στην συνέχεια γύρισε ο φίλος της και έκανε τα όσα περιγράφει ο παραπάνω.. και γω εκεί στο σταρ ήμουνα και έβλεπα από πρώτο χέρι.. το αξιωσημείωτο είναι ότι η αστυνομία δεν έκανε απολύτος τπτ.. μόνο κλήσεις ξέρει να κόβει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ανώνυμος13/4/12, 11:14 π.μ.

    Για περαστε μια βολτα να δειτε τι ομορφα μηνυματα μας εγραψαν τα παιδια πανω στους τοιχους του Δημαρχειου για να μας ευχηθουν για το Πασχα... Μαλλον ο Χριστος και η Παναγια συνυπεγραψαν και αυτοι το μνημονιο και συμμετειχαν στην κυβερνηση... Μπραβο αγωνιστες, συνεχιστε ετσι! Σε λιγο θα σας μισει το 99% της πολης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος14/4/12, 12:38 π.μ.

    ειδα τους συντροφους στο αστυνομικο τμημα σημερα εγινε κατι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος14/4/12, 1:25 μ.μ.

    για δυο μπαφους τους πιασανε αφου ειχαμε παρτυ ρε .αλλυλεγγυη και στους συλληφθεντες για μαυρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος14/4/12, 4:40 μ.μ.

    Αλληλεγγυη στον συντροφο Ακη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος19/4/12, 9:35 μ.μ.

    τωρα που ειναι υποψηφιος με το συριζα ο συντροφος π.κ. και βγει βουλευτης θα βγουνε οι κουκουλες¨και το μπαρουτι μας θα γινει το πολιτικο του γραφειο και σε κυβερνηση συνεργασιας υπουργος προστασιας του πολιτη ποτε μη λες ποτε


















    ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος25/4/12, 1:13 π.μ.

    inveria γιατι δε γραφεις που δυο ατομα απο το μπαρουτι χτυπησαν εναν νεαρο μονο επειδη φορουσε μπλουζα με τον ηλιο της βεργινας ελα αυριο στο αυτοφορο να δεις τη δικη και επειδη φταιγαν πουθενα δεν υπαρχει διαμαρτυρια για καταστολη κ.α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος25/4/12, 3:28 μ.μ.

    ναι χτυπήσαν ακόμα ένα παιδί με σοβαρά οικονομικά (δεν ειχε να δώσει ούτε το παράβολο για την μύνηση) και οικογενειακά προβλήματα.. στα καλά καθούμενα.. ποιοί..?? φυσικά οι γνωστοί barutoσυμμορίτες της πόλης μας..

    μέσα σε 1 μήνα έχουν 3 δικαστήρια και πάλι είναι έξω και συνεχίζουν τα ίδια.. η αστυνομία κάνει μεν την δουλειά της αλλά η δικαιοσύνη κάνει τα στραβά μάτια.. τυχαίοο?? δεν νομίζω..

    Υ.Γ. οι δικηγόροι του baruti ήταν απίκο ενώ το παιδί δεν είχε ούτε ασφάλεια για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος26/4/12, 3:06 μ.μ.

    Πρώτον να ξεκαθαρίσουμε πως αντιφασίστες στη Βέροια δεν είναι μόνο οι αναρχικοί. Για τον εν λόγω "παιδί" πριν από 8 μήνες εντοπίστηκε από αντιφασίστα στα αστικά να κολλάει αυτοκόλλητα της χρυσής αυγής. Μετά από όρμηγμα που έφαγε από τον αντιφασίστα, βρέθηκε μια τσάντα γεμάτη αυτοκόλλητα της χα. Τώρα λέει το "παιδί" πως έφυγε από τη χα και πήγε στη πατριωτική εθνικιστική συσπείρωση ημαθείας (άλλη φασιστική-παρακρατική συμμορία). Δεν έχει και πολύ σημασία αυτό.. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι οι μαχαιροβγάλτες-νεοναζοί και οι νονοί τις νύχτας της χα άρχισαν να κάνουν μηνύσεις για δυο σφαλιάρες. Άψογη η συνεργασία τους με ελ.ασ. αφού και τα παράβολα για τη μήνυση του τα πλήρωσε η ελ.ασ. για να φτιάξουν ένα ψευδές κατηγορητήριο για ένα αγωνιζόμενο πολίτη. Δεν ζητάμε ούτε το ψήφο σας ούτε ψάχνουμε για εξουσία.. Είμαστε αντιεξουσιαστές-αντιφασίστες και πολεμάμε για την ελευθερία.
    Καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος26/4/12, 4:27 μ.μ.

    Τι ωραια μορφη αυτοδικιας! Ειχε λεει αυτοκολλητα της χρυσης αυγης! Δηλαδη εσας ρε παλικαρια που μας εχετε κανει τα μυαλα τσουρεκια με τις αφισες και τα πανο σας, τι θα επρεπε να σας κανουμε? Οτι και αν υποστηριζει ο αλλος, η αποψη του θα πρεπει να γινεται σεβαστη. Διαφορετικα εχουμε να κανουμε μα φασιστες. Και φασιστες στην προκειμενη περιπτωση και μαλιστα της πιο ακραιας μορφης ειναι αυτοι που χειροδικουν σε συνανθρωπο τους επειδη εχει αλλες αποψεις. Να τσακισουμε τον φασισμο απ'οπου κ αν προερχεται ακομα κ αν εχει φορεσει πλεον τον μανδυα του αντιφασισμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ανώνυμος26/4/12, 6:04 μ.μ.

    ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ...ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΘΥΜΗΘΗΚΑ:ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ ΜΠΡΕΙΒΙΚ, ΕΙΧΕ ΡΗΤΩΣ ΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ανώνυμος26/4/12, 9:36 μ.μ.

    Μα και οι αναρχικοι κ οι χρυσαυγιτες ειναι το ιδιο φασιστες! Τον θυμηθηκαμε τον Μπρειβικ αλλα θυμηθηκαμε και την Μαρφιν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Ανώνυμος27/4/12, 12:50 π.μ.

    Αγαπητε μου,θυμασαι αν στην υποθεση της Μαρφιν εγινε καμια αναληψη ευθυνης???Γιατι στην περιπτωση του ακροδεξιου μακελαρη, παραδεχτηκε με απανθρωπη ωμοτητα οτι ο σκοπος του ηταν να εξοντωσει αριστερους και μεταναστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Ανώνυμος27/4/12, 1:17 π.μ.

    Μα ειναι δυνατόν να συγκρίνεις τη μια περιπτωση με την άλλη??Ποιος ηταν ο ενοχος στην υπόθεση της μαρφιν??? Στη περιπτωση του Μπρειβικ μιλάμε για 1 στιγνό ακροδεξιο δολοφόνο που όχι μόνο παραδέχτηκε το τι εκανε αλλα ετοιμαζε και ποσες άλλες επιθεσεις κατά αριστερων και μεταναστων!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ανώνυμος27/4/12, 1:42 π.μ.

    Βρέθηκαν οι ένοχοι της Μαρφίν??? Μαρφίν: Καταδικάστηκε κανένας? Υπήρξαν τελικά αποδείξεις?? Ελα μωρέ!!! Ποια είναι η πιο βολική απάντηση? να κατηγορίσουμε τους αναρχικούς!!!!! Κι όμως ξερεις ποια είναι η διαφορά?? Οτι στη περίπτωση του Breivik μιλάμε με χειροπιαστά γεγονότα και όχι με εικασιες!!αν θεωρούνται ύποπτοι οι αναρχικοί χωρίς αποδείξεις άλλο τόσο θεωρούνται ύποπτοι και οι παρακρατικοι-φασίστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ανώνυμος27/4/12, 4:07 μ.μ.

    Ρε Βασιλιάδες της παραπληροφόρησης ποιον μπρειβικ και κουραφεξαλα ??!! Ό ανθρωπος δεν εχει καμια σχεση με τον εθνικισμό ! Είναι ένας τρελός ψυχάκιας και μαλιστα ΜΑΣΩΝΟΣ ! Για ανοιχτε τα στραβα σας ! Η επιθεση του εξυπηρετουσε αλλους σκοπους ... Ανόητοι που θα συγκρινετε ενα κλαιν μαιν κόμμα ,την Χρυση Αυγη με τον καθε βλακα ψυχακια ... ΚΑι στην τελικη η χρυσαυγίτες βαράνε όποιους τους πειράξουνε ! εδω και 30 χρόνια που υπάρχουν αυτό κανανε ... τωρα τελευταια που γκετοποιήθηκαν ολοκληρες περιοχές της Αθήνας απο τους φίλους σας τους μετανάστες αρχισαν να δρουν ανοικτα με πολίτες των περιοχών ... Ο φασισμός υπάρχει μόνο κατά των Ελλήνων ..Εν ολίγης Ανθελληνισμός , γτ έτσι μεγαλώσατε μες την κωλοκοινωνία , σας κάνανε να μισήτε την γη των προγόνων σας ... ΠΟυ θα παει όμως , ρόδα είναι και γυρίζει ! Μετανοείστε τις πράξεις σας όσο είναι ακόμα νωρίς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος27/4/12, 7:13 μ.μ.

    πραγματικά, ευτυχώς που εχουμε και εσένα - την πηγή της γνησιας πληροφορησης - να μας ανοιξεις τα ματια!! Ευχομαι μόνο να μην υπήρξε ή αναγκαστεί καποιος δικος σου να γίνει μετανάστης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Ανώνυμος28/4/12, 2:15 π.μ.

    Φίλε μου, πολλοι μου συγγενεις φυγανε στην Γερμανια για να ζησουν "καλυτερα" σαν μετανάστες...Όπως επίσης και οι παππούδες μου ηρθαν προσφυγες απο Μικρά Ασία την περίοδο του διωγμού ...Ξέρω αρκετά καλά την ξενιτιά ! Αλλά ξέρω πως και το όνειρο όλων είναι κάποια στιγμή να γυρίσουν στην μητέρα πατρίδα ... Όσοι φευγουν εξωτερικό και αφηνουν την πατρίδα τους για ένα "καλύτερο" μέλλον είναι φυγοπονοι και ριψασπιδες για μενα ... Και το εξηγω ως εξης : Όταν η χώρα σου παει στράφη , ή έχει πολεμο ΧΡΕΟΣ σου ειναι να κατσεις και να αγωνιστεις για ενα καλυτερο αυριο , όχι να την κανεις με ελαφρα πηδηματάκια ! Τέλος , οι Ελληνες μετανάστες που φυγαν έξω πήγαν κατόπιν πρόσκλησης της ξένης χώρας , πέρασαν απο ελέγχους και ζήσαν αξιοπρεπως ... Καμία σχέση με το ξέφραγκο αμπέλι και το τσίρκο που γίνεται εδώ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ανώνυμος28/4/12, 10:50 π.μ.

    Δηλ θες να μου πεις οτι και οι παπουδες σου ηταν φυγόπονοι? Εγω ξέρω οτι το να φυγεις απο την πατριδα σου ειναι εξίσου δύσκολο και δίνεις και σε αυτην τη περίπτωση προσωπικο αγώνα καθώς πας σε μια ξενη χωρα ξενος, μακρυα απο τους δικους σου ανθρωπους και πρεπει να βρεις τον τρόπο να επιβιώσεις. Αν θες ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να βοηθησεις την πατριδα σου, μπορεις να το κάνεις από οπου και να εισαι!! Αν αυριο π.χ το παιδί σου ή ακομα και εσυ ο ίδιος βρεις δουλεια στο εξωτερικό που να σου αναγωρίζει τα πτυχία σου ή που σου επιτρεπει να μην πεινας εσυ και η οικογενεια σου ή να κανεις 2 και 3 δουλειες (αν τις βρεις πλεον και αυτές)την ημερα για 500 ευρω θα πεις οχι? Θα προτιμήσεις να κατσεις εδώ?? Και απο την εμπειρία μου εως τωρα επετρεψε μου να σου πω οτι υπήρχουν ελληνες που φυγανε απο ελλαδα για γερμανια και αυστραλία συγκεκριμενα και καταέκλεβαν τα κράτη, ομως επειδη εκει δεν ειναι ξέφραγκο αμπέλι και τσίρκο οπως ειπες και εσυ, τους στειλαν πακετο πισω!!! Επισης θα ξερεις και εσυ οτι το κρατος -παρακρατος εδω στην ελλαδα εκανε τα στραβα μάτια και εβγαζε μαυρο χρήμα για καθε κεφαλι λαθρομεταναστη που εμπαινε στη χωρα μας!!! Θελω να σου πω λοιπόν οτι δεν φταιει ο καθε μετανάστης που ερχεται για μια καλυτερη ζωή σε μια χωρα!!! Ύπαρχουν μεταναστες που σεβονται τη χωρα μας περισσότερο και απο εμας όπως και το αντίθετο!!Υπαρχουν Ελληνες του εξωτερικού οπως ειπες και εσυ που πηγαν και εζησαν εξω αξιοπρεπως και άλλοι παλι όχι!! Υπάρχουν ελληνες που καταεκλεβαν το κρατος τους και τους συμπολίτες τους ειτε μπαινανε σε δουλειες με βίσματα έιτε τρωγανε απο δημόσιο χρήμα είτε αλλα πολλά. Δικαίωμα για μια καλύτερη ζωή έχουμε όλοι!!!Το θέμα είναι πως διαχειριζόμαστε αυτό το δικαιωμα ειτε λεγόμαστε έλληνες έιτε πακιστανοι είτε αλβανοι είτε γερμανοι ειτε δεν ξερω και γω πως αλλιως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ανώνυμος29/4/12, 3:33 μ.μ.

    Σε κατάλαβα φιλε μου , όπως μια χαρα καταλαβες και συ εμένα ! Το ζούμι ειναι οτι πρεπει να φυγουν να επαναπατριστουν ή να ξεκουμπιστουν κοινως όλοι οι τριτοκοσμικοι που μας εχουν φορτωθει ,εμείς να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΔΩ για τα δικαιωματα μας και να παλεψουμε για μια σωστη και δυνατη Ελλάδα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ανώνυμος29/4/12, 9:24 μ.μ.

    Αγαπητε φίλε επετρεψε, με τη σειρα μου να σου πω οτι το ζουμι για μενα ειναι άλλο: Θα πρεπει πρωτα να καταπολεμηθει η εσωτερική μας διαφθορα,η σταση του τυπου: τα αρπάζω γιατι είμαι και πολύ ξυπνιος'' να καταδικαστούν ολοι όσοι εβλαψαν αυτό τον τόπο ανεξαρτήτου εθνικοτητος κτλ. Με το να φυγουν οι 'τριτοκοσμικοί' πιστευεις οτι λυθηκε το προβλημα?? Ξερεις, και γω αγαπω την πατρίδα μου και μπορεί να την πονάω περισσότερο απο από αυτους που το βροντοφωνάζουν αλλα σέβομαι ΑΠΟΛΥΤΑ το ύψιστο ανθρωπινο δικαιωμα της ζωης και αξιοπρέπειας που δεν χωράει φυλετικους διαχωρισμούς. Και κατι τελευταιο για να μη σε κουράζω: Το 1920 στις ΗΠΑ οι 'τριτοκοσμικοί που φορτώθηκαν' οπως αποκαλεις, φαινεται να ήταν οι ομογενεις μας με καταγεγραμμενα ρεκόρ εγκληματικότητας σε ευρωπαικό επιπεδο!!!Και ξερεις η ιστορία επαναλαμβανεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ανώνυμος30/4/12, 2:13 μ.μ.

    Συμφωνώ με τα πολυ σημαντικά κοινωνικά θέματα που θετεις ότι πρέπει να καταπολεμηθούν , και δεν αντιλέγω ότι το κυρίαρχο πρόβλημα δεν είναι οι λαθρομετανάστες .. Πρέπει να καταλάβετε όμως ότι αυτό που κρατάει και διαφυλάτει την ουσιαστική έννοια ενός έθνους είναι η ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ του ! Η ταυτότητα που μας καθορίζει σαν άτομα (έλληνες) αλλά και σαν σύνολο (Ελλάδα) είναι το ΟΜΑΙΜΟ , το ομόγλωσσο το ομόθρησκο και το ομότροπο ... Δυστυχώς η μετανάστευση πλήττει την ίδια την ύπαρξη αυτών των χαρακτηριστικών .. Δεν είναι λοιπόν το οικονομικό πρόβλημα που δημιουργεί η μετανάστευση επικίνδυνο αλλά το ΦΥΛΕΤΙΚΟ ! Και επειδή ΑΓΑΠΩ την ΕΛΛΑΔΑ αλλα και τους συμπατριώτες μου , ΑΓΑΠΩ την Ιστορία μου , τους προγόνους μου και όλα αυτά θέλω να τα προστατεύσω... ΌΧι επειδή ΜΙΣΩ τους ξένους ! Τολμώ κιόλας να πω πως είμαι πολυ περισσότερο ανθρωπιστής και νοιάζομαι παραπάνω για τα δικαιώματα των ξένων απο τους δήθεν αντιρατσιστές διότι τους θέλω ευτυχισμένους στην πατρίδα τους ! Ο πλανήτης είναι πολυ μεγάλος και μας χωράει όλους , αλλά τον κάθε έναν στο μέρος του ώστε να μπορεί να συνεχίσει να υπάρχει η διαφορετικότητα που είναι και η ομορφιά μεταξύ των πολιτισμών ! Δεν είναι αναγκαίο να καταργηθούν τα σύνορα για να έχουμε ειρήνη , είναι αναγκαίο να υπάρχουν για να μπορώ να λέγομαι και να αυτοπροσδιορίζομαι ΈΛΛΗΝ και να είμαι υπερήφανος που είμαι διαφορετικός απ τους άλλους , όπως και οι άλλοι παρομοίως ! Τέλος να προσθέσω ότι όσοι θεωρούν πατρίδα τους όλη τη γη και το Αιγαιό οτι ανήκει στα ψάρια τους , μπορύν να πάνε να ζήσουν αν θελουν σε μια πιο "ελευθέρη" κοινωνία μακριά απο την ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ και να μην μας πρήζουν με την αντιφασιστική ιδεολογία τους !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Ανώνυμος30/4/12, 6:03 μ.μ.

    Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζί σου σε οσα λες!!Ποτέ δεν ημουν υπερ παγκοσμιοποιησης και ελευθερων συνόρων.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!!Δες όμως π.χ πόσοι Ελληνες εφυγαν, εζησαν στο εξωτερικο, διεπρεψαν στις επιστημες τους και μας έκαναν περίφανους! Εφυγαν γιατι δεν τους δωθηκαν οι αναλογες ευκαιρίες στην ελλαδα. Δηλ έλληνας μεταναστης μας έκανε περίφανους όχι ελληνας που εμενε εδω ως άνεργος! Και οι δήθεν συμπατριώτες μας δεν ανέφεραν ποτε τιποτε γι αυτους στα μιντια!! Εχω να σου πω πόσα παραδείγματα Ελλήνων επιστημόνων που διακρίθηκαν στο εξωτερικό ενω εδώ ουτε καν τους εγκρινανε το κονδυλι για την ερευνα τους και στη χεριρότερη περιπτωση μεινανε άνεργοι. Και επειδή μπαινοβγαινω σε τετοιους χωρους να σου πω οτι τα λεφτα της ερευνας που απαιτουνταν ήταν πολυ λιγότερα και απο αυτα που εγκρινονται καθε φορά για κλιματιστικα και διαφορα άλλα τετοια σε πανεπιστημιακους χωρους.Οσο για την αντιφασιστική ιδεολογία που αναφερεις στο τέλος να σου πω οτι και η δικια μου αντιφασιστική είναι γιατί θεωρώ οτι όταν εχεις 1 πρόβλημα το πιανεις από τον πυρήνα του να το λύσεις!!! οταν πχ στη χώρα μας ξέρεις οτι μόνο με γλειψιμο θα βρεις δουλεια και οτι τίποτα δεν είναι αξιοκρατικό πλέον, οταν πας στο νοσοκομείο και χρειαζεται φακελακι για να κανεις την δουλειά σου, όταν κοβουν τις κατοχικες συντάξεις απο τον συνταξιούχο που ψάχνει φαγητό στα σκουπιδια τοτε το συστημα μιας χώρας δεν σε σπρώχνει στην αναξιοπρεπεια ή μήπως ο μετανάστης?? Αν υπήρχε αξιοκρατία και δικαιοσύνη θα εφευγαν τοσοι έλληνες στο εξωτερικό να μεταναστεύσουν? Θα έμπαιναν τόσοι μετανάστες παράνομα στη χωρα μας? Πιστεύω λοιπόν οτι μας βολευει να τα ρίχνουμε στον καθε λαθρομετανάστη... Πιστευω φίλε μου ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ οτι αν η Ελλαδα ξεβρωμιζε από κάτι λαμόγια δικά μας που θεωρούν τους εαυτούς τους πανέξυπνους και τρωνε απο τα δεδουλευμένα άλλων συμπολιτων μας δεν θα ειχαμε φτάσει ως εδώ τωρα!! Και πιστεψε με: το να κλεψεις το κράτος είναι το πιο ευκολο πράγμα. Ολοι θα μπορούσαμε να το κανουμε. Απλα καποιοι στερούνται συνειδησης!! Και όλα αυτά που σου λέω στα γραφω με πληρη συνειδηση γιατι βιώνω πολλά χρόνια την ανεργια, εχω φάει τα χρόνια μου στις σπουδές που καποιοι απο πίσω ματωναν οικονομικά γι αυτο. Παραμένω όμως εδώ αλλα η ίδια μου η χωρα με σπρώχνει στη μετανάστευση γιατί ουτε να κλεψω θέλω ουτε να παρακαλέσω ουτε να είμαι υποχρεωμένος σε καποιους για τα αυτονόητα που διεκδικώ και δικαιουμαι.Και επειδή είμαι νεος ανθρωπος και δεν δέχομαι ΚΑΝΕΝΑΝ συμβιβασμό στα ονειρά μου (πιστεψε με δεν ονειρευομαι πλουτη και παλάτια) σε ρωτάω 1 τελευταιο: Ποιος φταιει για την ελλάδα του σημερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος2/5/12, 12:48 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=PQAg5ifVM3E&feature=plcp

    Η αλήθεια για τον δολοφόνο της Νορβηγίας!

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ ΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΞΕΠΗΔΉΣΑΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΨΑΝΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΖΑΖΟΜΕΝΟΥΣ..

    http://www.thermopilai.org/content/o-petros-konstantinou-tes-antarsua-mprosta-apo-phlegomeno-ktirio-tes-marfin

    http://www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/images/O_Petros_Konstantinou_tes_ANTARSUA_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_Marfin.jpg

    https://lh3.googleusercontent.com/-6SCxka3F-0E/TXl909wC-rI/AAAAAAAAAzk/NdKXapalljI/O_Petros_Konstantinou_tes_ANTARSUA_mprosta_apo_to_phlegomeno_ktirio_tes_Marfin.jpg

    http://4.bp.blogspot.com/_SFZt0tl-B3U/S-TEFW48y1I/AAAAAAAAvEU/mYBu13CGbso/s400/synistwses.jpg

    KAI MHN ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΠΡΕΙΒΙΚ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΣΙΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.. Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΜΩΣ.. ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.. ΤΥΧΑΙΟΟΟ?? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ανώνυμος2/5/12, 12:52 μ.μ.

    http://www.youtube.com/watch?v=l8bQqp9-rus

    SOS..!!

    Απλά δείτε το!!

    Ένα βίντεο αφιερωμένο σε κάθε αριστερο-προοδευτικό που μιλάει υπέρ της μετανάστευσης...Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούνται στο βίντεο είναι βγαλμένα απο την καθημερινότητα.

    http://www.youtube.com/watch?v=l8bQqp9-rus

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο