Το επόμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος θα γίνει στη Βέροια

Το Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013, σε μια κατάμεστη αίθουσα και σε φαντασμαγορική ατμόσφαιρα, ο Ημαθίωνας έκοψε τη βασιλόπιττα του 2013 και γιόρτασε τα 8α γεννέθλιά του.

Λίγο πριν τις 9 άρχισε η κοσμοσυρροή. Οικογένειες από τη Βέροια και την Αλεξάνδρεια, καλεσμένοι από την Αθήνα, τη Νάουσα, την Έδεσσα και τη Θεσσαλονίκη… όλος ο καλός κόσμος στο ίδιο μέρος. Ο Ημαθίωνας, ο ΑΣΚ Αλεξάνδρειας και ο ΑΓΣ «Θησέας» Βέροιας, μετείχαν στη μίνι-επίδειξη που πραγματοποιήθηκε… Υπήρχε χώρος και χρόνος για πολύ περισσότερους συλλόγους. Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου η ευχή μας θα γίνει πραγματικότητα.

Εν τω μεταξύ, έφθασαν από τους καλεσμένους η Δήμαρχος Βεροίας κ. Ουσουλτζόγλου, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ κ. Παυλίδης, η δημοτική σύμβουλος κ. Γαϊτάνου και ο Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας και Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος κ. Κανελλόπουλος. Αυτοί άρχισαν και τις απονομές των βραβείων στους αθλητές των τριών συλλόγων που διακρίθηκαν στην παλαίστρα και στα θρανία και επέδειξαν το ΗΘΟΣ που χαρακτηρίζει σωστούς Έλληνες αθλητές και προπονητές. Στη συνέχεια, η κοπή της πίττας ανέδειξε τυχερούς (ομαδικά) τους αθλητές του Ημαθίωνα, οπότε οι μικροί έστησαν …πανηγύρι σωστό.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς απετέλεσε η ανακοίνωση της ανάληψης της διοργάνωσης του επόμενου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος στη Βέροια. Έχει ήδη αρχίσει η σχεδίαση των δράσεων που θα συνθέσουν ένα ανεπανάληπτο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Η πανάρχαια ελληνική παράδοση του συνδυασμού της διασκέδασης με το χορό άρχισε με συρτάκι και… ακόμα συνεχίζεται…

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και καλές επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο