Προσοχή! Μην πέφτετε στην προεκλογική... λούμπα!


Προσοχή! Μην πέφτετε στην προεκλογική... λούμπα!

Μέσα από το παρόν σχόλιο θα θέλαμε να επιστήσουμε την προσοχή στους φίλους των διαφόρων Σωματείων, πολιτιστικών, αθλητικών, επαγγελματικών ή όποιων άλλων, καθώς η περίοδος που διανύουμε, πέρα από προεκλογική είναι και πονηρή!

Είναι φυσικό, αναμενόμενο και μέχρι σε ένα βαθμό θεμιτό να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες σε πολιτικά πρόσωπα ή συνδυασμούς, αλλά θα ήταν λυπηρό να μπείτε σε... προεκλογικά παιχνίδια, αμαυρώνοντας έτσι την όποια προσπάθεια κάνετε ως συλλογική ομάδα. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως δεν είναι οι πρόεδροι ή τα Δ.Σ. μόνο, αλλά ένας σεβαστός αριθμός κόσμου, που αποτελούν τα κάθε είδους Σωματεία. 

Θα θέλαμε λοιπόν, τώρα που αρχίζει και επίσημα η προεκλογική περίοδος, να μην δούμε σκηνικά που θυμίζουν εποχές περασμένες, με "βαμμένα" καφενεία, συλλόγους κλπ. Ακόμα και αν οι προθέσεις είναι αγαθές, είναι πολύ πιθανόν να είναι παρεξηγήσιμες!

Όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να ακολουθήσετε το παράδειγμα ορισμένων Σωματείων, που ζητούν διάλογο με όλους τους υποψηφίους, για να τους εκθέσουν απόψεις και ερωτήματα.

N.B.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο