Η 25χρονη πρόεδρος της Ν. Νικομήδειας έδειξε... τον δρόμο!


Ελπιδοφόρα ήταν η πρώτη εμφάνιση της νεαρής προέδρου της Τ.Κ. Ν. Νικομήδειας Χριστίνας Σταφυλλίδου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, τη Δευτέρα (15/9) το απόγευμα, καθώς έθεσε ενώπιον του Σώματος μία σειρά ζητημάτων από το χωριό της, έπειτα από συγκέντρωση των κατοίκων την προηγούμενη ημέρα.

Μία κοπέλα μόλις 25 χρονών, έθεσε υποψηφιότητα και εκλέχθηκε για να εκπροσωπεί τους συγχωριανούς τους στο κορυφαίο όργανο του Δήμου και την πρώτη μέρα το έκανε πολύ καλά. Συγκέντρωσε τους κατοίκους, άκουσε τα προβλήματά τους και τα έθεσε ενώπιον του Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως κάνουν χρόνια τώρα ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ πρόεδροι. Μια κίνηση που την επικροτούμε και την θεωρούμε (μάλλον σε αντίθεση με άλλους) απολύτως θεμιτή και σε καμία περίπτωση "αντιπολιτευτική".

Ο Κώστας Βοργιαζίδης θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός για την επιλογή που έκανε και - ως νέος και ο ίδιος - να ενθαρρύνει τους συνεργάτες του, καθώς από "γλάστρες" χορτάσαμε (και στον συνδυασμό του υπάρχουν αρκετές!). 

Μπράβο, λοιπόν, στην Χριστίνα και ευχόμαστε να είναι σε όλη τη θητεία της δυναμική, δίπλα στα προβλήματα του τόπου της, και μόνο!

Δείτε βίντεο από την τοποθέτηση της προέδρου της Ν. Νικομήδειας και την απάντηση που της έδωσε ο Δήμαρχος, με τον συνδυασμό του οποίου ήταν υποψήφια:



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο