Συνεδριάζει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής Δ. Βέροιας


Τακτική Συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δ. Βέροιας την Παρασκευή (26/9) στη 1 το μεσημέρι, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής: 

Θέμα
1ο
Εκλογή Αντιπροέδρου Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Θέμα
2ο
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τροποποίηση του Κανονισμού Καθαριότητας Δήμου Βέροιας.
Θέμα
3ο
Εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο για τροποποίηση της ερυθράς της οδού Ολυμπιάδος κατά μήκος του Ο.Τ. 291 στην περιοχή Εργατικών Κατοικιών.
Θέμα
4ο
Έγκριση ή μη χορήγησης προέγκρισης ίδρυσης Κ.Υ.Ε. ¨ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ¨, στην εταιρεία ¨ΝΑΥΤΙΛΟΣ Α.Ε.¨  για το κατάστημά της  στην Τ.Κ. Πατρίδας (αρ. τεμ. 1156) της  Δ.Ε. Δοβράς.
Θέμα
5ο
Έγκριση ή μη τροποποίησης της άδειας λειτουργίας μουσικής της εταιρείας ¨ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.¨ για το κατάστημά της, στην Τ.Κ. Τριποτάμου, στο 2ο χιλ. Βέροιας – Σελίου.
Θέμα
6ο
Έγκριση ή μη χορήγησης άδειας λειτουργίας μουσικής και παράτασης του ωραρίου λειτουργίας της,  στον ΜΑΝΤΖΟΛΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ για το κατάστημά του ¨ΚΑΦΕ - ΟΒΕΛΙΣΤΗΡΙΟ¨ στην Τ.Κ. Παλατιτσίων της  Δ.Ε. Βεργίνας.

Απόψεις των ενδιαφερομένων μπορούν να κατατίθενται γραπτώς στη γραμματεία της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής κατά τη διάρκεια της συζήτησης του θέματός του.


(Η υπέροχη φώτο του Δημαρχείου προέρχεται από το hellasphotography.blogspot.gr)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο