Πρωτοπορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ν. Μπέκης


Μία πολύ θετική πρακτική διαπιστώνουμε ότι ακολουθεί ο επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες για το Δήμο Βέροιας - Ανατροπή Τώρα" Νίκος Μπέκης, χρησιμοποιώντας μέσα κοινωνικής δικτύωσης (το facebook) για να κοινοποιεί τις απόψεις, θέσεις ή σκέψεις του, για διάφορα ζητήματα που απασχολούν το Δήμο.

Είναι ο μόνος επικεφαλής δημοτικής παράταξης που χρησιμοποιεί (όχι μέσω γραφείων και... συμβούλων) τόσο ενεργά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και μάλιστα συνομιλεί με τους πολίτες, γεγονός που - για όσους ξέρουν το... άθλημα - θέλει τόλμη.

Το να έχεις μια σελίδα ή ένα προφίλ σε ένα ΜΚΔ, αλλά να το χρησιμοποιείς με "αφ' υψηλού" μεθόδους, είναι αδιάφορο. Αλλά να τολμάς να λες την άποψή σου, με το ενδεχόμενο να ακούσεις άμεσα τον αντίλογο ή την κριτική και να είσαι σε θέση να απαντήσεις, είναι κάτι ιδιαιτέρως θετικό.

Μάλιστα, ο Νίκος Μπέκης άσκησε κριτική (ή έστω σχολιασμό) ακόμα και στο InVeria.gr , την οποία δηλώνουμε "έτοιμοι" να τη δεχτούμε, καθώς οι... κρίνοντες πρέπει να κρίνονται, ακόμα και από τους κρινόμενους! Ειδικά όταν πρόκειται για άτομα με ήθος, αξιοπρέπεια και σοβαρότητα, η όποια κριτική ή σχολιασμός των όσων γράφουμε, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή.

Επικροτούμε, λοιπόν, την κίνηση του κ. Μπέκη και προτρέπουμε και τους άλλους επικεφαλής να πράξουν το ίδιο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο