ex-Αιρετικά: Εκλογές ΝΔ, υποψηφιότητες, "κονσομασιόν" και σοβαρότητα

Εκλογές ΝΔ, πρόωρες... υποψηφιότητες για τον Δήμο Βέροιας και τις βουλευτικές εκλογές, αυλικοί της... δεκάρας και όμορφες παρουσίες, θα απασχολήσουν την σημερινή... ex-Αιρετική μας αναφορά...

- Ήρθε ο Τζιτζικώστας στην Ημαθία και έκαναν ουρές διάφοροι... παραγοντίσκοι, για να δείξουν πόσο τον αγαπάνε και τον στηρίζουν. Από μεγαλοστελέχη μέχρι "παράσιτα", όλοι εκεί. Όπως και να ΄χει, ο Τζιτζικώστας έχει την στήριξη της πλειοψηφίας των στελεχών της ΝΔ στην Ημαθία και αυτό έχει την σημασία του

- Δυναμικό "παρών" είχε ο Ιατρικός Κόσμος στην εκδήλωση, καθώς γιατρός προλόγισε τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ, ο Γιώργος Μηνάς, αλλά και πολλοί γιατροί ήταν στην εκδήλωση, με πρώτο απ' όλους τον πρόεδρο του ΙΣΗ, Μάκη Ισαακίδη, καθώς και οι Τάσος Βασιάδης, Νίκος Λυσίτσας, αλλά και ο πρώην υπουργός, Κώστας Κιλτίδης.

- Μετά την ομιλία του Τζιτζικώστα στο "Αιγές" διοργανώθηκε και συνάντηση για ένα... ποτάκι, στο κέντρο της Βέροιας. Το διοργάνωσε ο Τάσος Μπαρτζώκας και κάλεσε νέες και νέους του κύκλου του και της ΟΝΝΕΔ. Ακόμα και εκεί, όμως, δεν έλειψαν τα... παράσιτα. Πανταχού παρόντα!

- Σα να μην έφταναν οι συνεχόμενες βουλευτικές εκλογές και η εκλογές στη ΝΔ, κάποιοι άρχισαν από τώρα να... ορέγονται βουλευτικές και δημαρχιακές έδρες! Αναλόγως τις προσβάσεις σε ΜΜΕ και Δημοσιογράφους, κάποιοι χαίρονται να "παίζει" το όνομά τους ως η... εθνοσωτήρια λύση. Όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο και τη δημοσιότητα, μαζί τους είμαστε!

- Αυτό που έχει, επίσης, ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι τα νέα ήθη που εγκαινιάστηκαν εσχάτως, καθώς, αντί να μιλούν και να εκφράζουν δημόσιο λόγο τα πολιτικά πρόσωπα, μιλούν αντ' αυτών διάφοροι... αυλικοί. Οκ, όπως βολεύεται ο καθένας.

- Πάντως, αυτό που συμβαίνει με μερικά κομματικά στελέχη, κυρίως γυναικείου φύλου,  μας ξεπερνά. Από πολιτική... κονσομασιόν για λίγη δημοσιότητα, μέχρι... ζουζουνίσματα (αν χρειαστεί) για παραμονή στην επιφάνεια. Εμετική φάση, αλλά τα... λιγούρια είναι πολλά! 

- Ωστόσο, υπάρχουν και εκείνες οι αξιοπρεπείς και αξιόλογες παρουσίες, που τιμούν και κοσμούν τα κόμματα που ανήκουν. 

- Γέμισε Ευρωπαίους δικαστικούς η Βέροια, το περασμένο Σάββατο. Βλαχόπουλος, Μπιδέρης, Ζεϊμπεκη, Χασιώτης, Καραβασίλης, μερικοί από τους φίλους δικηγόρους που διακρίναμε στις φωτογραφίες. Φυσικά, από τους παραπάνω 5, ξεχωρίζουμε την Σοφία Ζεϊμπέκη, η οποία κερδίζει στα... σημεία, καθώς και δυναμική δικηγόρος είναι και αξιόλογη προσωπικότητα έχει και, όπως και να το κάνουμε, είναι ευειδέστατη παρουσία! 
Πέρα από την πλάκα, όμως, πολλά συγχαρητήρια σε όλους, από τον πρόεδρο Δημήτρη Ζυγουλιάνο μέχρι και τους νεότερους δικηγόρους.

- Αυτά προς το παρόν. Με το καλό να γιορτάσουμε τα Ελευθέρια των πόλεων της Ημαθίας στα τέλη της εβδομάδας και τα... ξαναλέμε! 


ex-αιρετικά
Η στήλη του InVeria.gr που σπάσει τα... δόγματα
Με την υπογραφή του Νίκου Βουδούρη


(Εξώδικα, αγωγές, μηνύσεις, εκβιασμούς, εκφοβισμούς, απειλές ή, απλά, πολιτισμένες απαντήσεις, στο e-mail: inveriagr@gmail.com, με την αναγραφή στο θέμα "Για τη στήλη ex-Αιρετικά")

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο