Ολοκληρώθηκε η δράση αλληλεγγύης φορέων της Βέροιας

Τελείωσε η δράση αλληλεγγύης φορέων του Δήμου Βέροιας και συγκεκριμένα της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, της ΚΕΠΑ, του ΚΑΠΑ, και του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας που πραγματοποιήθηκε την εβδομάδα 5/10 έως 10/10/2015 με αποκορύφωμα την συγκέντρωση τροφίμων και ρουχισμού την Παρασκευή & το Σάββατο στην πλατεία Δημαρχείου.

Στην πλατεία Δημαρχείου από το πρωί μαζεύτηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, κονσέρβες , κρουασάν, εμφιαλωμένα νερά, ψωμί για τοστ, παξιμάδια συσκευασμένα, μπισκότα, σοκολάτες, ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, παστέλια, γάλατα, όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, χειμερινά ρούχα – κουβέρτες κλπ και φάρμακα παυσίπονα – αντιπυρετικά – γάζες – αντισηπτικά.
Η δράση αυτή είχε δυο στόχους: 
Την στήριξη των μεταναστών από τις εχθροπραξίες στην Συρία, όπου την Παρασκευή το απόγευμα έφυγε η πρώτη αποστολή.

Η 2η ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΜΈΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΈΜΒΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΜΌΝΟ ΜΕ ΤΡΌΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΆΡΜΑΚΑ (ΌΧΙ ΡΟΎΧΑ) τα οποία θα συγκεντρώνονται στους χώρους της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας.
Ένα μέρος από τρόφιμα που συγκεντρωθηκαν όπως (όσπρια- ζυμαρικά – αλεύρι – λάδι κλπ) θα διανεμηθούν σε οικογένειες του Δήμου που έχουν την άμεση ανάγκη στήριξης, μέσω της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου και του Ανθρώπινου Δυναμικού Βέροιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο