"Σωτήρηδες μπορεί να υπάρχουν πολλοί, Σωτήρες όμως όχι!"

Καμιά φορά, λες "ας είναι, να ακούσουμε τι έχουν να πουν αυτοί οι άνθρωποι, άσχετα αν προσωπικά θεωρώ πως ή είναι πλανεμένοι και θύματα ή μας δουλεύουν ψιλό γαζί", άσχετα αν ξέρεις πως όχι μόνο δεν θα βγεις σοφότερος, αλλά θα... πληγώσεις και την αισθητική και τη νοημοσύνη σου.

Κάπως έτσι θέλουμε να πιστεύουμε πως σκέφτηκαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Βέροιας που δέχτηκαν να ακούσουν όσα είχαν να τους πουν οι εκπρόσωποι της ομάδας οπαδών του Αρτέμη Σώρρα, της ομάδας "Ελλήνων Συνέλευσις", κατά τη συζήτηση του τελευταίου θέματος της Ημερήσιας Διάταξης του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας.

Η αρχική τοποθέτηση του εκπροσώπου της ομάδας των οπαδών του Αρτέμη Σώρρα διήρκεσε περίπου 7 λεπτά, ενώ στη συνέχεια πολλοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να απευθύνουν ερωτήματα (με σοβαρό ύφος) προς τον εκπρόσωπο των "Ελλήνων Συνέλευσις", σχετικά με το πως ο Δήμος Βέροιας θα χρηματοδοτηθεί από το... καταπίστευμα του Αρτέμη Σώρρα για να κάνει έργα, αλλά και πόσα έργα έγιναν στον Δήμο Τροιζήνας, που έφεραν ως παράδειγμα Δήμου που έδωσε στον Αρτέμη Σώρρα το... δικαίωμα να τους... ευεργετήσει με το... καταπίστευμά του.

Φυσικά, απαντήσεις δεν δόθηκαν, καθώς το αίτημα του συλλόγου "Ελλήνων Συνέλευσις" ήταν να γίνει ειδική και... πανηγυρική συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα το θέμα της αξιοποίησης από τον δήμο Βέροιας της... αμύθητης περιουσίας που έχει στη διάθεση του ελληνικού λαού ο Αρτέμης Σώρρας.

Γιατί δεν έγινε κανένα έργο στον Δήμο Τροιζήνας; Ήταν το ερώτημα. "Κανένα", η απάντηση. Γιατί; Γιατί τα λεφτά "είναι" στην Εθνική Τράπεζα και ο Γιάννης Στουρνάρας, δεν τα... απεμπλέκει. Ας μην πούμε τίποτα παραπάνω...

Ο Νίκος Μπέκης, επικεφαλής της παράταξης "Ενεργοί Πολίτες" έθεσε το θέμα σε άλλη διάσταση και κανείς δεν έβγαλε "κιχ". Όπως είπε "δεν μπορώ να ασχοληθώ σοβαρά με ένα πρόσωπο που αποκαλεί τα άτομα με αναπηρία ζώα".  

Από την άλλη, ο Αντώνης Μαρκούλης, επικεφαλής της παράταξης "Προτεραιότητα στο Δημότη", αφού προσπάθησε ευγενικά να εξηγήσει προς τα παρόντα μέλη της Ε.ΣΥ. ότι είναι θύματα ενός απατεώνα, ανέφερε: "τέρμα η πλάκα τώρα"... Γιατί περί αστείου ή γελοιότητας πρόκειται. Και η κορυφαία ατάκα - που θα μπορούσε να συνοψίσει όλη τη συζήτηση, ήταν: "Σωτήρηδες μπορεί να υπάρχουν, αλλά Σωτήρες όχι!"

Το παρακάτω βίντεο μάλλον... ταιριάζει με την ατάκα του κ. Μαρκούλη:


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο