Το 1ο Νηπιαγωγείο Βέροιας στο "Βλαχογιάννειο"

Την Τετάρτη 26-10-2016 το 1ο Νηπιαγωγείο Βέροιας επισκέφθηκε το Βλαχογιάννειο μουσείο όπου και ξεναγήθηκε στους δύο ορόφους των εκθεμάτων από τον υπεύθυνο και κάτοχο της συλλογής Κανέλλο Ντόντο. 

Οι μικροί μαθητές συνοδευόμενοι από εκπαιδευτικούς και γονείς είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μέσα από τα εκθέματα του μουσείου την ιστορία της πατρίδας μας και του τόπου μας. Μεγάλη ευχάριστη έκπληξη ήταν το γεγονός πως οι μικροί μαθητές ήρθαν στο μουσείο ‘’προετοιμασμένοι’’ αφού κατά την διάρκεια της ξενάγησης γνώριζαν πολλά για τον Μακεδονικό Αγώνα και τον Παύλο Μελά. 
Η ξενάγηση διήρκεσε άνω των δύο ωρών αφού τα παιδιά και οι γονείς εντυπωσιάστηκαν από τα εκθέματα του μουσείου και οι ερωτήσεις και οι απορίες από όλες τις πλευρές ήταν συνεχείς, ενώ οι μαθητές επιθυμούσαν κατά την διάρκεια της ξενάγησης να φωτογραφίζονται δίπλα στα εκθέματα. Το τέλος της ξενάγησης έληξε όπως πάντα με τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες και την αποτύπωση των άριστων εντυπώσεως γονέων και εκπαιδευτικών στο βιβλίο επισκεπτών.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και... 
μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο