Μια παραδοχή με αφορμή την ολοκλήρωση της 3ης Γιορτής Σοκολάτας στη Βέροια

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (11/12) η 3η Γιορτή Σοκολάτας και Ζαχαροπλαστικής στη Βέροια, που διοργάνωσε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και σίγουρα για την επιτυχία της εργάστηκαν πολλοί, εθελοντές και εργαζόμενοι στην Π.Ε. Ημαθίας.

Ωστόσο, πάνω και πέρα από όλους την επιτυχία (όπως και την αποτυχία, αν είχε συμβεί) την πιστώνεται ο αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, επί ημερών του οποίου ξεκίνησε και συνεχίζεται αυτή η γιορτή και μάλιστα βελτιωμένη κάθε χρόνο.

Μπορεί, λοιπόν, ο Κώστας Καλαϊτζίδης να μην είναι άνθρωπος που τον ενδιαφέρει η υπερβολική έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας (ούτε "τρέχει" κάθε μέρα σε φαγοπότια ή... βεγγέρες και ανεβάζει σχετικές φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης - δηλαδή ΑΧΡΗΣΤΕΣ για το κοινό καλό ενέργειες), ωστόσο δουλεύει μεθοδικά και αποτελεσματικά.

Βλέπετε, έτσι έμαθε να κάνει και στην ιδιωτική του ζωή, που έχει καταξιωθεί επαγγελματικά και δεν έχει ανάγκη την πολιτική για να τον... θρέψει ή να τον... ξελασπώσει. Όλα έχουν την σημασία τους και από την δράση του καθενός φαίνονται πολλά...

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο