Ευχαριστήριο τραπέζι προς εθελοντές - δωρητές παραχώρησε το Δ.Σ. των Δασκιωτών Βέροιας

Μια βραδιά αφιερωμένη προς όσους συνέβαλαν στην διαμόρφωση του νέου, ιδιόκτητου χώρου, του Συλλόγου Δασκιωτών Βέροιας "Το Παλιόκαστρο" διοργάνωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου το βράδυ της Κυριακής (15/1), ως ελάχιστο δείγμα ευχαριστίας. 



Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Πουλιόπουλος ευχαρίστησε για την συνδρομή, είτε με δωρεά χρημάτων, είτε με προσωπική εργασία ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τα μέλη του συλλόγου που συνέβαλαν στο να διαμορφωθεί ο χώρος του, στην οδό Αδελφών Μανιάκα (κάθετη οδός στην οδό Κεντρικής) και κάλεσε και τα υπόλοιπα μέλη και φίλους του συλλόγου να σταθούν στον Σύλλογο.



Παρών ήταν και ο Δασκιώτης δημοτικός σύμβουλος Βέροιας Θανάσης Σιακαβάρας, ο οποίος - μετά από παρότρυνση των παρόντων - ευχήθηκε προς όλους καλή χρονιά και ευχαρίστησε και ο ίδιος όσους συνέβαλαν στα μεγάλο έργο του Συλλόγου (σσ: όπως και ο ίδιος), ενώ αναφέρθηκε και σε επικείμενες συνεργασίες του Δήμου με τον Σύλλογο, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. 


Να τονιστεί ότι το τραπέζι προς τους συντελεστές των εργασιών παραχωρήθηκε με προσωπικά έξοδα των μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου.


Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο