Με... ΤΕΡΝΑ φαίνεται πως "σώζεται" η υπόθεση του Τελωνείου Βέροιας

Με χρήματα της εταιρείας "ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή" θα χρηματοδοτηθεί σε μεγάλο βαθμό (κατά 200.000 ευρώ) το έργο της αποκατάστασης της πρώην περιφερειακής αγοράς της Κουλούρας, προκειμένου να εγκατασταθεί το Τελωνείο Βέροιας, όπως ανάφερε ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, το απόγευμα της Τετάρτης (26/4).

Από την άλλη, ο Αντώνης Μαρκούλης καυτηρίασε το γεγονός ότι ένα τόσο ζωτικής σημασίας έργο εξαρτάται από ιδιωτική πρωτοβουλία, χωρίς να θεωρεί ότι δεν είναι θετική η εξέλιξη έστω και έτσι, αποδίδοντας ευθύνες διαχρονικά στην τοπική αυτοδιοίκηση που εξαρτόμαστε από "σωτήρες" ιδιώτες.

Όπως και να έχει, φαίνεται πως το θέμα του Τελωνείου δεν πάει κι αυτό για... φούντο και φαίνεται πως κάτι θετικό να βγει. Με τις "πλάτες" ιδιωτών μεν, αλλά - όπως φαίνεται - με ενέργειες που "σώζουν την παρτίδα" από πλευράς του Δήμου Βέροιας. Ευτυχώς, αυτή την φορά δεν φαίνεται να κυριαρχεί η - συνηθισμένη πια - αναποτελεσματικότητα και αυτό πρέπει να σημειωθεί. Μακάρι να μην αλλάξει κάτι (προς το χειρότερο) στο μέλλον.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο