Βιβλιοπαρουσίαση και ημερίδα ιερέων στο πλαίσιο των ΚΓ' Παυλείων


Την Τετάρτη 7 Ιουνίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση "Δογματικά Σαλπίσματα", βιβλιοπαρουσίαση, στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βέροια.

Την εκδήλωση άνοιξε βυζαντινή χορωδία της Μητροπόλεως υπό την διεύθυνση του κ. Ιορδάνη Ζερδαλή. Την εκδήλωση παρουσίασε ο αρχιμ. Αρσένιος Χαλδαιόπουλος.

Το βιβλίο του  Μητροπολίτου Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος "Δογματικά Σαλπίσματα" το οποίο περιέχει την δογματική διδασκαλία του Αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού παρουσίασαν και σχολίασαν ο κ. Βασίλης Δερμετζόγλου Δρ. Θεολογίας, ο πρωτοπρεσβύτερος του Οικ. Θρόνου π. Στυλιανός Μακρής Δρ. Θεολογίας και ο κ. Παύλος Σαββίδης καθ. Θεολογίας.


Την Πέμπτη 8 Ιουνίου το πρωί πραγματοποιήθηκε ημερίδα ιερέων με θέμα "Ασθενούντων επίσκεψις" στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Βέροια.

Την ημερίδα παρουσίασε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας.

Ομιλιτές στην ημερίδα ήταν ο αρχιερατικός επίτροπος Δοβράς και υπεύθυνος ιερέας του Γ.Ν. Νοσοκομείου Βεροίας πρωτοπρεσβύτερος Διονύσιος Συρόπουλος με θέμα, "Ο Ιερέας του Νοσοκομείου: ο ρόλος και η διακονία του στον ιδιαίτερο αυτό χώρο της υγείας", και ο αρχιμανδρίτης Αιμιλιανός Καλομπάτσιος αδελφός της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Σκήτης Βεροίας ο οποίος είναι ειδ. ιατρός στο Γ.Ν. Νοσοκομείο Βεροίας με θέμα: "Ο Ιερέας και ο Ιατρός στην διακονία του Χριστού και του ανθρώπου".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο