Μπάσκετ: Ο Ρίζος Καντάρκος στον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας


Η διοικούσα επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την απόκτηση του αθλητή Ρίζου Καντάρκου για την αγωνιστική σαιζόν 2017-18.  Ο ύψους 2.04 αθλητής κατάγεται από τις Σέρρες, έχει γεννηθεί στις 22/02/1983 και καλύπτει με την ίδια επιτυχία τις θέσεις του power forward και του center. 

O Ρίζος ξεκίνησε την μπασκετική του σταδιοδρομία στην Ελπίδα Κοίμησης Σερρών και εν συνεχεία έχει αγωνιστεί στις ακόλουθες ομάδες : Ακαδημία Σερρών, ΑΕ Σερρών, Αστέρας Λάρισας, ΑΕ Λάρισας (Γ΄Εθνική), Αίολος Τρικάλων (Β΄ Εθνική), Αίαντας Ευόσμου (Γ' Εθνική), Ερμής Λαγκαδά (Β΄Εθνική)

Ο 24χρονος αθλητής δήλωσε τα εξής: "Η επιθυμία των ανθρώπων του ΦΙΛΙΠΠΟΥ και το όραμά τους ήταν αυτά που με έπεισαν να αγωνιστώ στην ομάδα.  Ο Φίλιππος Βέροιας, ανεξάρτητα με την βαθμολογική του θέση, ήταν από τις ομάδες που ξεχώρισα την περσινή χρόνια στην Β´ Εθνική. Εύχομαι να καταφέρουμε φέτος την επιστροφή μας στην ανώτερη κατηγορία, βάζοντας ταυτόχρονα και τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, μια που όπως βλέπω υπάρχει η διάθεση από τους ανθρώπους της ομάδας. Σαν αντίπαλος, μου είχε κάνει θετική εντύπωση ο τρόπος που ο κόσμος του Φιλίππου έσπρωχνε την ομάδα και θα ήμουν πολύ χαρούμενος αν το ίδιο συμβεί και φέτος".

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο