Απόλαυσαν την παράσταση "Εχθροί εξ αίματος" στη Φυτειά - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Απόλαυσαν την παράσταση "Εχθροί εξ αίματος" στη Φυτειά


Την μαύρη κωμωδία του Αρκά «Εχθροί εξ αίματος», που ανέβηκε από τη θεατρική ομάδα Εκπαιδευτικών ΕΠΑΛ Βεροίας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι κάτοικοι και επισκέπτες της Φυτειάς, το βράδυ της Δευτέρας (21/8).


Ο κόσμος που βρέθηκε στην κεντρική πλατεία του χωριού πολύς, ενώ οι ερασιτέχνες ηθοποιοί - εκπαιδευτικοί έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.  


Η παράσταση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογος της Φυτειάς, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα εννιάμερα της Παναγίας. Παράλληλα, 

Σήμερα (22/8) και αύριο (23/8) στην κεντρική πλατεία του χωριού θα πραγματοποιηθούν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, με παρουσίαση χορών από τον τοπικό σύλλογο και άλλους συλλόγους. 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');