"Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη" στα Δημοτικά... χαρακώματα της Βέροιας


Με τα θέματα που δεν "πέρασαν" στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, επειδή είχαν μπει ως έκτακτα και δεν είχε συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός ψήφων και κάποια ακόμη, συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας το μεσημέρι της Δευτέρας 31 Ιουλίου 2017.

Τα θέματα πέρασαν... αμάσητα, αφού δεν υπήρχε ο ανασταλτικός παράγων των 21 ψήφων, ωστόσο, αν και τελευταία προ των διακοπών συνεδρίαση, δεν έλειψαν οι χαμηλού επιπέδου αντιπαραθέσεις, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Στέργιο Διαμάντη, ο οποίος τελευταία είναι λαλίστατος και, συνήθως, για θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης ή διαδικασίας. Και το λέμε αυτό διότι όταν καλείται να απαντήσει σε θέματα που αφορούν το ΚΑΠΑ, στο οποίο προεδρεύει, συχνά εμφανίζεται... ανενημέρωτος (και δικαιολογημένα, καθότι σχετικά νέος στον χώρο), με τον Θεόφιλο Κορωνά (ως προκάτοχος) να αναλαμβάνει συχνά να καθαρίζει την... μπουγάδα. 


Μάλιστα, αν διαβάσαμε καλά τις εκφράσεις των προσώπων του Δημάρχου και άλλων δημοτικών συμβούλων (για παράδειγμα ο αντιδήμαρχος Βασίλης Λυκοστράτης έβαλε... χέρι στον πρόεδρο του Σώματος για την συνεχιζόμενη παρεκτροπή), μάλλον δεν άρεσε η νέα "έκρηξη" του κ. Διαμάντη, την ώρα που μιλούσε ο Αντώνης Μαρκούλης (άλλο που δεν ήθελε και ο κ. Μαρκούλης, που είναι... μανούλα στους "τσακωμούς"!).

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:



Λίγη σημασία έχει γιατί υπήρξαν εντάσεις και... λογομαχίες. Το σημαντικό είναι ότι αυτό τείνει να γίνει ένα συχνό φαινόμενο, με την ανοχή του Σώματος (και του προεδρείου φυσικά). Βέβαια, ίσως θα μπορούσε να δικαιολογηθεί η Δευτεριάτικη... έξαψη λόγω προγενέστερου καβγά μεταξύ του Στέργιου Διαμάντη και του Άρη Λαζαρίδη (αν τα πληροφορηθήκαμε σωστά), ειδικά αν όντως ισχύει ο... σοβαρός λόγος της έριδος! 

Όπως το πάμε, προβλέπεται τον επικείμενο χειμώνα να έχουμε... Τρωικούς πολέμους! "Για ένα πουκάμισο αδειανό, για μιαν Ελένη", που λέει και ο ποιητής.


Αδειανό, όπως αδειανά ήταν τα έδρανα (για ακόμη μία φορά) της μειοψηφίας και μάλιστα της μείζονος (εντάξει, και της ελάσσονος άδεια ήταν, ειδικά όταν ο επικεφαλής μίας εκ των παρατάξεων της φόρεσε το μαύρο το γυαλί και, κατά την πάγια τακτική, την... έκανε με ελαφρά όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί κάτι σοβαρό).

Άντε, καλό καλοκαίρι τώρα!

Ν.Β.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο