"Δίκτυο Εμπιστοσύνης" στην Ημαθία για την εκλογή νέου επικεφαλής στην κεντροαριστερά


Το "Δίκτυο Εμπιστοσύνης" της Ημαθίας, η επιτροπή, δηλαδή, που ορίστηκε από την ANEΞΑΡΤΗΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ & ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ (ΑΕΔΔ) για την εκλογή επικεφαλής του νέου φορέα της κεντροαριστεράς και έχει σκοπό να εγγυηθεί το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας, παραχώρησε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Τετάρτης (20/9), στην "Εληά.

Υπεύθυνος για το Ν. Ημαθίας, ως Εκπρόσωπος της Α.Ε.Δ.Δ., ορίστηκε ο πρώην Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Χασιώτης, ενώ ορίστηκαν, κατόπιν ομόφωνης απόφασης και σχετικής πρότασης, οι Τάσος Τόλιος, Υπεύθυνος για τον Δήμο Βέροιας, Θόδωρος Δόδης,  Υπεύθυνος για τον Δήμο Νάουσας και Νίκος Μπρουσκέλης, Υπεύθυνος για τον Δήμο Αλεξάνδρειας. 


Οι τέσσερις εκπρόσωποι της Ανεξάρτητης Επιτροπής αναφέρθηκαν στην διαδικασία, τόνισαν πως ο ρόλος τους είναι καθαρά προς την διασφάλιση της διαδικασίας και δεν τους επιτρέπεται να λάβουν θέση υπέρ κάποιου υποψηφίου, καλώντας παράλληλα τον κόσμο σε μαζική συμμετοχή. 

Όσον αφορά την εκλογική διαδικασία, κατά πάσα πιθανότητα θα διεξαχθεί στις 5 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός γύρος, αν χρειαστεί, στις 12 Σεπτεμβρίου 2017. Όπως αναφέρθηκε, υπάρχει εισήγηση (και μάλλον έτσι θα γίνει), να στηθούν 12 κάλπες, στην έδρα κάθε πρώην Καποδιστριακού Δήμου (Βέροια, Βεργίνα, Μακροχώρι, Αγ. Γεώργιος, Ριζώματα, Νάουσα, Κοπανός, Αγγελοχώρι, Αλεξάνδρεια, Μελίκη, Καβάσιλα, Πλατύ). 


Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο του Verianet.gr:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο