Ο Νίκος Ανδρουλάκης επισκέφθηκε την Ημαθία (φώτο - βίντεο)


Στην Ημαθία βρέθηκε, στο πλαίσιο της περιοδείας του στην Β. Ελλάδα ενόψει των εκλογών στην κεντροαριστερά, ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα, Νίκος Ανδρουλάκης

Πρώτος σταθμός ήταν το Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στην Αλεξάνδρεια, καθώς το προσφυγικό αποτελεί ένα από τα αντικείμενά του, ως ευρωβουλευτής, στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους υπεύθυνους του κέντρου, αλλά και φιλοξενούμενους του κέντρου. Στη συνέχεια, αφού συναντήθηκε με φορείς, στελέχη του χώρου και εκπροσώπους αγροτών (καθώς είναι μέλος και σε αντίστοιχη επιτροπή της ΕΕ), βρέθηκε στη Βέροια, όπου παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σε ΜΜΕ της πόλης, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κώστα Βοργιαζίδη.


Στη συνέντευξη Τύπου, το Νίκο Ανδρουλάκη προσφώνησε ο Τάσος Τόλιος, υπεύθυνος για το Δ. Βέροιας της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών και Δεοντολογίας για την εκλογής επικεφαλής του νέου πολιτικού φορέα, ενώ την παρακολούθησαν πολλά στελέχη του χώρου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στο όραμά του για το νέο φορέα, τονίζοντας πως σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψει να λειτουργήσει ως "φερετζές" του παλιού. Τόνισε πως χρειάζεται ένας πραγματικά νέος φορέας, κρατώντας την "θετική προίκα από τα χρόνια της μεταπολίτευσης", αλλά αναγνωρίζοντας τα λάθη. 

"Ξεκινάμε μια πορεία, η οποία έχει ένα μόνο ζήτημα: Να ξαναφτιαχτεί η Δημοκρατική Παράταξη στη χώρα μας. [...] Στόχος μας, να αγκαλιάσουμε τους ανθρώπους οι οποίοι πίστεψαν ότι υπάρχει ένας άλλος δρόμος, τους οποίους σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό παρέσυρε ο κ. Τσίπρας, σε ψευδή αφηγήματα [...] Εμείς πρέπει μέσα από ρεαλιστικό λόγο να ξαναγκαλιάσουμε τον λαϊκό κόσμο της Δημοκρατικής Παράταξης", είπε μεταξύ άλλων στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Ανδρουλάκης. 

Ενώ, καταλήγοντας, τόνισε: "Πιστεύω πραγματικά ότι αν προχωρήσουμε φτιάχνοντας ένα θεσμικό δημοκρατικό κόμμα, που θα έχει τον πυρήνα των ιδεών του στην ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, ένα κόμμα που θα πάει με ανανέωση ήθους, προσώπων και κουλτούρας, και το καινούργιο είναι καινούργιο σε όλα και όχι ένας φερετζές του παλιού, εκτιμώ ότι αυτή η παράταξη θα διασπάσει το σημερινό μικρό δικομματισμό, που δεν προσφέρει τίποτα στη χώρα".

Δείτε όλη τη συνέντευξη Τύπου στο βίντεο που ακολουθεί:








Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο