Ο νεαρός τραγουδιστής Αντώνης Κουτσαντάς ήρθε για να μείνει! - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Ο νεαρός τραγουδιστής Αντώνης Κουτσαντάς ήρθε για να μείνει!


Είναι νέος και φέρελπις, γοητευτικός, μαθητής στο Μουσικό Σχολείο της Βέροιας και ιδιαίτερα ταλαντούχος...

Ο λόγος για τον Αντώνη Κουτσαντά, ο οποίος, παράλληλα με την ενασχόλησή του με τα... γράμματα, καθημερινά έχει την μεγάλη του αγάπη, την μουσική, σε πρώτη προτεραιότητα!

Ο Αντώνης ασχολείται με τη λαϊκή και παραδοσιακή μουσική και ήδη έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές! Μάλιστα, όπως μαθαίνουμε, σε λίγες μέρες θα εμφανίζεται σε μαγαζί της Βέροιας, μαζί με άλλους αξιόλογους μουσικούς. 


Φυσικά, πάντα οι νέες προτάσεις και συνεργασίες είναι καλοδεχούμενες για αυτόν και δεν αποκλείεται να τον δούμε να κάνει κι άλλα πράγματα!

Μπορείτε να πάρετε μία γεύση για τον Αντώνη Κουτσαντά και να ακούσετε τα τραγούδια του στη σελίδα του στο facebook, καθώς και στο κανάλι του στο youtube... 

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');