Δικαιώθηκε ο αγώνας τους υπέρ του Γιώργου Μπίκα - InVeria.gr - Ειδησεογραφικός Κόμβος Ημαθίας (Veria - Imathia News)

Δικαιώθηκε ο αγώνας τους υπέρ του Γιώργου Μπίκα


"Συγχαρητήρια στον φίλο Γιώργο Μπίκα και σε όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού, ανεξάρτητα από τους σταυρούς προτίμησης, για την οργανωμένη και μεθοδική προεκλογική προσπάθειά τους. Το Επιμελητήριο είναι υπόθεση όλων, διότι τα προβλήματα είναι κοινά και η προσπάθεια πρέπει να είναι πάντα συλλογική".

Αυτά έγραψε ο γνωστός δικηγόρος της Βέροιας Γιώργος Μπιλέκας, συνοδεύοντας την  παραπάνω φωτογραφία στο προφίλ του στο facebook, που απεικονίζει τον ίδιο, τον νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ημαθίας Γιώργο Μπίκα, τον αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, την περιφερειακή σύμβουλο Νίκη Καρατζιούλα και, στο βάθος, το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου, Στέφανο Αποστολίδη

Όπως είναι γνωστό τοις πάσι, ο Κώστας Καλαϊτζίδης και η Νίκη Καρατζιούλα, μαζί με τον έτερο περιφερειακό σύμβουλο Ημαθίας Θεόφιλο Τεληγιαννίδη, δραστηριοποιήθηκαν δυναμικά υπέρ του προεκλογικού αγώνα του Γιώργου Μπίκα και, πλέον, έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι και δικαιωμένοι για το αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται, πλέον οι σχέσεις Επιμελητηρίου και Π.Ε. Ημαθίας αποκαθίστανται, καθώς μέχρι σήμερα ήταν - σε επίπεδο επικεφαλής τουλάχιστον - κάκιστες.

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Για να είναι ευανάγνωστα τα κείμενά σας, παρακαλούμε θερμά να γράφετε ΜΟΝΟ με Ελληνικούς χαρακτήρες και με πεζά γράμματα, με κανονικό τονισμό. Επίσης, καλό θα ήταν να προσέχετε την ορθογραφία σας, για αισθητικούς και πρακτικούς λόγους!

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Τα ΑΝΩΝΥΜΑ σχόλια δεν τα συνιστούμε και ανά πάσα στιγμή διατηρούμε το δικαίωμα διαγραφής τους, χωρίς καμία επεξήγηση.

Τέλος, κρατήστε σε υψηλό επίπεδο τα σχόλιά σας. Υποτιμητικοί προσωπικοί χαρακτηρισμοί, ύβρεις και άλλες συναφείς αναφορές, δεν τιμούν κανέναν και δεν επιτρέπονται...

Σχόλια γραμμένα σε greeklish ΔΕΝ δημοσιεύονται σε καμία περίπτωση!!!

Από το Blogger.
ga('require', 'GTM-TQCCVZ3');