Βέροια: Αποφάσισαν κάθοδο στη Θεσσαλονίκη για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό οι ροδακινοπαραγωγοί της χώρας


Ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή ροδακινοπαραγωγών από πολλούς νομούς της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21/3), στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ Μέλαθρον, στη Βέροια, με πρωτοβουλία της «Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων».


Τα δύο βασικά ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο είναι η αποζημίωση από την βροχόπτωση της 17ης Ιουλίου 2017, καθώς και η χρόνια οικονομική ζημιά που υφίσταται ο αγροτικός κόσμος από το εμπάργκο στη Ρωσία. 


Αρχικά τοποθετήθηκαν οι Τάσος Χαλκίδης και Θοδωρής Παπακωνσταντίνου από τον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Βέροιας και Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Λάρισας, ενώ στη συνέχεια έλαβαν τον λόγο εκπρόσωποι αγροτών από διάφορες περιοχές της Κεντροδυτικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας. 


Όπως ομόφωνα αποφασίστηκε, οι αγρότες θα μεταβούν με λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Τετάρτης 28 Μαρτίου 2018, όπου θα παραβρίσκεται ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να μιλήσει στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace. 

Δείτε σχετικό βίντεο:



Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο