Η Δώρα Μπαλτατζίδου και ο Στάθης Σαρηγιαννίδης σήμερα στις "Ανακρίσεις"

Τους περιφερειακούς συμβούλους κ. Στάθη Σαρηγιαννίδη και Δώρα Μπαλτατζίδου φιλοξενούν σήμερα οι "Ανακρίσεις" του Θόδωρου Ελευθεριάδη, στην "Πέλλα TV".


Η εκπομπή θα μεταδοθεί στις 9.30 το βράδυ, ενώ θα προβληθεί σε επανάληψη την Μ. Παρασκευή, την ίδια ώρα.

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/4/11, 12:09 μ.μ.

    Ο κ. ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
    ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ?
    Γνωστό στέλεχος της ΝΔ στη δυτική Θεσσαλονίκη, για οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος Ευόσμου με τον «γαλάζιο» δήμαρχο Παναγιώτη Αλεξανδρίδη, μέλος της ΝΟΔΕ Δυτικού Τομέα της ΝΔ και άνθρωπος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου την περίοδο που ήταν βουλευτής και στη συνέχεια του Παναγιώτη Ψωμιάδη από τις αρχές της περασμένης δεκαετίας, ήταν ο «πρατηριούχος»....
    Σύμφωνα με στοιχεία στελεχών του ΣΔΟΕ, ο συγκεκριμένος πρατηριούχος ήταν αναμεμειγμένος εκείνο το διάστημα και στην υπόθεση της διάθεσης στην αγορά ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης που προέρχονταν από τη μεγάλη κομπίνα κλοπής τεράστιων ποσοτήτων πετρελαίου θέρμανσης (αξίας περίπου 7 εκατ. ευρώ) από το ΑΠΘ.
    Ο χορός της νοθείας που συνέβαινε στα δύο πρατήρια του Χρίστου Καραγιαννίδη, σ' αυτό της πλατείας Βαρδαρίου-Λαγκαδά 24 και στο δεύτερο στο 17,5 χλμ Θεσσαλονίκης-Εδεσσας στην Αγχίαλο, είχε πάρει διαστάσεις και ενώ βοούσε η πιάτσα και οι έλεγχοι των αρμόδιων υπηρεσιών είχαν πυκνώσει, ο «πρατηριούχος» συνέχιζε να παρανομεί προκλητικά επί χρόνια.
    ..οι υπηρεσίες τόσο της Διεύθυνσης Εμπορίου όσο και του ΣΔΟΕ, Τελωνείου κ.λπ. είχαν προχωρήσει σε σωρεία επανειλημμένων ελέγχων με τη λήψη δειγμάτων όλων των ειδών καυσίμων που διέθεταν τα δύο πρατήρια του Χρ. Καραγιαννίδη και από τις αναλύσεις του Χημείου του Κράτους βρέθηκε ότι τις περισσότερες φορές ήταν νοθευμένα, σε υψηλά μάλιστα ποσοστά.
    Πέραν των πέντε προστίμων που επιβλήθηκαν για πέντε διαφορετικές χρονικά περιπτώσεις ελέγχων και έφταναν συνολικά τα 89.000 ευρώ για να εξαφανιστούν σχεδόν από τον Π. Ψωμιάδη σε μόλις 5.000 ευρώ, αποκαλύπτουμε και τουλάχιστον άλλα έξι ανάλογα πρόστιμα για νοθεία που επιβλήθηκαν στον Καραγιαννίδη το ίδιο διάστημα. Είναι τόσο της Διεύθυνσης Εμπορίου (2) όσο και του ΣΔΟΕ (4), τα οποία επίσης επιβλήθηκαν υπηρεσιακά και στάλθηκαν στη διοίκηση της νομαρχίας για να καταλογιστούν.

    Ομως, ενώ υπεγράφησαν, είναι άγνωστη η τύχη τους.
    Να σημειωθεί ότι εναντίον του Χρ. Καραγιαννίδη είχαν στραφεί 5 οδηγοί ταξί, σύμφωνα με τον πρώην πρόεδρο του σωματείου ιδιοκτητών ταξί «Ερμής» Πάρι Κισσά
    Οι πέντε διαφορετικοί έλεγχοι της Διεύθυνσης Εμπορίου, όργανα της οποίας διαπίστωσαν τη διάθεση νοθευμένων καυσίμων -τόσο πετρελαίου όσο και βενζίνης- και στα δύο πρατήρια, σε δεξαμενές, βυτία και σε αντλίες και επιβλήθηκαν τα συνολικά πρόστιμα των 89.000 ευρώ, έγιναν χρονικά:

    1 6-3-2000 (Λαγκαδά 24), πετρέλαιο κίνησης ήταν νοθευμένο με αποχρωματισμένο πετρέλαιο θέρμανσης
    2 13-10-2000 (Λαγκαδά 24), νοθευμένο πετρέλαιο, πρόστιμο 20.000 ευρώ.
    3 9-12-2000 (Λαγκαδά 24), νοθευμένο πετρέλαιο
    4 5-4-2001 (Αγχίαλος), νοθευμένη βενζίνη σούπερ με πετρέλαιο κ.λπ.,
    5 9-12-2002 (Λαγκαδά 24), νοθευμένο πετρέλαιο σε δεξαμενή κ.λπ.

    ΣΥΜΦΩΝΕΙ Ο ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ 150 ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο