Ιδρύει κόμμα ο Ψωμιάδης...

Εδώ και αρκετό καιρό ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει προαναγγείλει την ίδρυση πολιτικού φορέα. Μετά τη χθεσινή καταδικαστικής σε βάρος του απόφαση, ο Πανίκας, σκέφτεται σοβαρά να αιφνιδιάσει, ακόμη και την άλλη βδομάδα, με την δημοσιοποίηση συγκεκριμένου ιδεολογικού μανιφέστου.

Ο περιφερειάρχης Μακεδονίας, έχει συνειδητοποιήσει ότι η Συγγρού, κρατά αποστάσεις και από τις επιλογές, και από τους χειρισμούς του.

Επειδή, λοιπόν, έχουν φτάσει στ’ αυτιά του, και οι εισηγήσεις που δέχεται ο Σαμαράς, σχετικά με την διαγραφή του, μέχρις ότου ξεκαθαρίσει με την Δικαιοσύνη, ο Ψωμιάδης, θέλοντας να πιέσει και προς την πλευρά του προέδρου της Ν.Δ., σκέφτεται να προχωρήσει στην ίδρυση κόμματος..

Πηγή: parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/4/11, 11:53 μ.μ.

    Επιτέλους καιρός είναι να καταλάβουν αυτοί που τον ψηφίζουν τόσα χρόνια ποσό λαμάγιο και ριχός πολιτικός είναι. Προσωπικό συμφέρον και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρ.Παπαθ.10/4/11, 4:32 μ.μ.

    Ακριβώς !!!!!!!!!!! η Ελλάδα έχει ανάγκη από ένα κόμμα ακόμα τι θα ακούσουμε άλλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/4/11, 10:54 π.μ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΙΔΡΥΣΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΛΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΟΙΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕ ΕΛΕΩ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ.ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο