Προσελήφθη ο νέος ειδικός συνεργάτης του Δήμου Βέροιας... Αξιοκρατικά!!!

Προσλήφθηκε ο νέος ειδικός συνεργάτης της Δημάρχου Βέροιας Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, αρμόδιος για διάφορα θέματα δασών – φυσικού περιβάλλοντος και ικανότητας στην οργάνωση εθελοντικών δικτύων καθώς και στον τομέα της επικοινωνίας. Πρόκειται για τον Φώτη Αργυρίου, εκδότη της εφημερίδας "7 ΕΠΤΑ".

Ο Φώτης Αργυρίου ήταν ο μόνος που έκανε αίτηση (κάποιοι ισχυρίστηκαν ότι ήταν καθαρά φωτογραφική η προκήρυξη) και έτσι, προσλήφθηκε από την Δήμαρχο.

Το γεγονός ότι ο νέος ειδικός συνεργάτης διατηρεί άριστες κοινωνικές, αλλά και "οικογενειακές" σχέσεις με την κα Δήμαρχο, έχει ενοχλήσει πολλούς από τους στενούς συνεργάτες της Χαρούλας Ουσουλτζόγλου, αλλά πέρα από ψιθύρους και λόγια πίσω από την πλάτη, κανείς δεν τόλμησε να εναντιωθεί ανοιχτά (με ό,τι αυτό συνεπάγεται) με τις καταστροφικές για την εικόνα της ίδιας και της παράταξής της επιλογές.

Τώρα πια, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κάποιος ότι η Δήμαρχος έχει τον έλεγχο... Απλά κάνει ότι οι "πιέσεις" (από βουλευτές, στελέχη, συμπέθερους, κουμπάρους ή όποιους άλλους) επιβάλλουν.

Και μια τελευταία απορία: Γιατί έπρεπε να μας πουλήσουν φούμαρα ότι και καλά προκηρύσσουν θέση και δεν προέβησαν απλά στην απευθείας πρόσληψη, όπως έγινε με τους άλλους ειδικούς συνεργάτες;
Μήπως για να φάμε το "κουτόχορτο" ότι δήθεν έγινε ανοιχτή προκήρυξη, αλλά δεν βρέθηκε κανείς;

Πόσους ξέρετε στη Βέροια με τα προσόντα που ζητούσαν;

Δείτε εδώ την σχετική απόφαση

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/5/11, 8:10 π.μ.

    Ότι έγινε και καταστράφηκε η χώρα, το συνεχίζουν σα να μην συμβαίνει τίποτε.
    Για το προσωπικό ώφελος, τρώνε τις σάρκες, ότι απόμεινε δηλαδή, μιας ολόκληρης χώρας. Το κομματικό παραμάγαζο, ακόμη είναι ανοιχτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν τις εκλογές, ο σημερινός ειδικός συνεργάτης της δημάρχου, έγραφε στην εφημερίδα του:

    "Αυτό το ερώτημα σίγουρα πλανάται από την περασμένη βδομάδα στο μυαλό των αναγνωστών της 7ΕΠΤΑ, που δεν ψήφισαν Χαρούλα την πρώτη Κυριακή. Οι τακτικοί αναγνώστες μας βέβαια, ξέρουν ότι δεν το κάνουμε για κομματικούς λόγους. Κάθε άλλο μάλιστα.
    Όποιος μας διαβάζει ξέρει ότι η 7επτα είναι η ΜΟΝΑΔΙΚΗ εφημερίδα που κάνει κριτική στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, όποιου κόμματος κι αν κυβερνά.
    Αν μάλιστα το ψηφοδέλτιο της Χαρούλας ήταν ένα κομματικό ψηφοδέλτιο, με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη γραμμή, δύσκολα θα μας έπειθε για τις αγαθές και αυτοδιοικητικές του προθέσεις.
    Στηρίζουμε Χαρούλα ανοικτά, γιατί ξέρουμε και τα λάθη και τις παραλείψεις που έκανε στην 4ετια, αλλά ξέρουμε και ότι εργάστηκε άοκνα, δίχως βοήθειες από το περιβάλλον της και πέτυχε να σχεδιάσει μια σειρά σημαντικών έργων για το μέλλον με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
    Στηρίζουμε Χαρούλα, γιατί ο αντίπαλος της δεν μας έπεισε για τις αγαθές προθέσεις του. Όντας υπ. βουλευτής και ακολουθώντας το σύστημα “πετάμε πέτρες ψηλά και όποιον πάρει ο χάρος“, δεν μας είπε για πιο λόγο πρέπει να τον επιλέξουμε. Δεν προσπάθησε καν να μας πει κάτι χειροπιαστό για την επόμενη μέρα. Αντίθετα, μάθαμε ότι έταξε πολλά “καλούδια“ σε διάφορους δυστυχείς συμπολίτες μας και αυτό δεν μας άρεσε.
    Η 7επτα υπήρξε η μόνη εφημερίδα που άσκησε τη σκληρότερη κριτική στην Χαρούλα Ουσουλτζόγλου και τους συνεργάτες της, στη διάρκεια της 4ετιας. Η Χαρούλα δεν απέτυχε σε όλα, όπως θέλει να λέει ο αντίπαλος της. Η Χαρούλα έδειξε ότι διαθέτει και ικανότητες και διάθεση. Και τα λάθη ή τις παραλείψεις που έγιναν τα γνωρίζει. Γι αυτό έριξε στη μάχη των εκλογών νέα πρόσωπα, πολλά από τα οποία κατέλαβαν εκλόγιμες θέσεις. Η Χαρούλα μπορεί να τα αλλάξει όλα όπως υπόσχεται, γιατί ήδη έχει καταφέρει σημαντική αλλαγή στην παράταξη της. Και στον αντίποδα ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης μας προτείνει να φέρουμε πάλι στη Διοίκηση τα ίδια γνωστά φθαρμένα πρόσωπα με τα οποία ασχολούμαστε τις τελευταίες δυο δεκαετίες.
    Για αυτό δικαιούμαστε να έχουμε αντικειμενική άποψη για τα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία αυτής της υποψηφιότητας.
    Η 7επτα υπήρξε η μόνη εφημερίδα που άσκησε κριτική στους βουλευτές, μεταξύ των οποίων τόσο στον Λάζαρο Τσαβδαρίδη όσο και στον Μιχάλη Χαλκίδη και είμαστε σε θέση να έχουμε αντικειμενική και σφαιρική άποψη για το ποιον και τις ικανότητες τους.
    Μπορούμε λοιπόν ανοικτά και με άποψη να στηρίζουμε τη Χαρούλα για Δήμαρχο Βέροιας, γιατί πάντα είχαμε άποψη για τα πρόσωπα".

    Τώρα εξηγούνται όλα...

    http://www.7epta.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=2881&Itemid=23

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/5/11, 9:03 π.μ.

    Νά τος ο συμπέθερος σε ρόλο ειδικού συνεργάτη... Ε ρε που φτάσαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος27/5/11, 10:07 π.μ.

    Α! ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΑΝΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΡΑ! ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΤΕ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ....ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ,ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟΥΣ,ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ? ΟΛΑ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡ ΔΗΜΑΡΧΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος27/5/11, 10:47 π.μ.

    Μπράβο στον κύριο Αργυρίου,τουλάχιστον ο άνθρωπος γνωρίζει και ασχολείται με το περιβάλλον και τη φύση.Ευκαιρία να δεί το θέμα με το ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ που είναι σε άθλια κατάσταση,και να γίνει κάτι με αυτό.Είναι το μοναδικό κάλους πρασίνου που είναι προσβάσιμο ακόμα και με τα πόδια να πάμε,από την πόλη.Τα σχολεία μας το επισκέφτονται με τον καλό καιρό,και οι γονείς με τα παιδιά τους.Έκκληση του κάνω να κάνει κάτι γι'αυτό το δάσος γιατί υπάρχουν πολλά μικρά ζώα,και διάφορα πουλιά και φυσικά το πράσινο-τα δένδρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος27/5/11, 11:16 π.μ.

    Πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Μακάρι να μπορέσει να γίνει μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στα ποτάμια μας γιατί είναι κρίμα...
    Και μία απορία...τί συγγένεια έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος27/5/11, 11:54 π.μ.

    Τα συκοφαντικά σχόλια εμπεριέχουν συνήθως και την απάντηση.
    Εσείς αναρωτιέστε λοιπόν:
    "Πόσους ξέρετε στη Βέροια με τα προσόντα που ζητούσαν;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος27/5/11, 11:59 π.μ.

    Δεν έχω την παραμικρή διάθεση να υπερασπιστώ τον κ. Αργυρίου, αλλά θέλω να βάλω κάποια ερωτήματα:

    Γράφετε και αναρωτιέστε: "Γιατί έπρεπε να μας πουλήσουν φούμαρα ότι και καλά προκηρύσσουν θέση και δεν προέβησαν απλά στην απευθείας πρόσληψη, όπως έγινε με τους άλλους ειδικούς συνεργάτες;"

    Άραγε δεν γνωρίζετε την αλήθεια;
    Δεν γνωρίζετε ότι ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ακολουθήθηκε η ίδια ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΗ διαδικασία.
    Αλλά εσείς... δεν το ξέρετε αυτό (!)
    Κι αν δεν το γνωρίζατε, γιατί δεν ρωτήσατε, αυτούς για τους οποίους λέτε ότι σας πληροφόρησαν πως κάποιοι συνεργάτες της Δημάρχου έχουν δυσανασχετήσει;

    Ή έστω, πριν γράψετε όσα γράψατε, γιατί δεν μπήκατε στον κόπο να ρωτήσετε την ίδια τη Δήμαρχο ή κάποιον από τους άλλους συνεργάτες της να σας πουν;

    Γιατί αρκείστε να κάνετε αναρτήσεις πικρόχολων κουτσομπολιών και δεν σας ενδιαφέρει αν αδικείτε κάποιον ή κάποιους.

    Γιατί μόνοι σας βάζετε τα ερωτήματα και μόνοι σας τα απαντάτε;

    Εσείς, οι έντιμοι δημοσιογράφοι, οι δημοκράτες πολίτες, οι αντικειμενικοί ελεγκτές της εξουσίας, που όλα τα ξέρετε κι όλα τα μπορείτε, πως κάνατε τέτοια λάθη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελευταίε ανώνυμε, άξιος ο μισθός σας, αλλά δεν μάλλον δεν τα πάτε καλά στο έργο σας... Οι ειδικοί συνεργάτες της Δημάρχου είναι άτομα που επιλέγει η ίδια, όπως τουλάχιστον μας έχουν πει στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό ξέρουμε ότι έχει γίνει με τους υπόλοιπους.

    Εσείς ο έντιμος, δημοκράτης και ανιδιοτελής ανώνυμος, αν ξέρετε κάτι άλλο, καταθέστε το... Με ενδιαφέρον θα το εξετάσουμε και αν δούμε ότι δεν υπάρχουν απ' ευθείας αναθέσεις στους ειδικούς συνεργάτες, αλλά φωτογραφικές προκηρύξεις, με χαρά θα επανορθώσουμε το "λάθος". Τότε θα μιλάμε για στημένες προκηρύξεις και όχι για προσπάθειες για φούμαρα.

    Το κουτόχορτο, όμως, μην το κουβαλάτε μαζί σας, δεν το τρώμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επειδή βλέπουμε ότι υπάρχει πάλι μία ροπή για να βγάλουν κάποιοι το άχτι τους ανωνύμως, με προσωπικούς χαρακτηρισμούς ή ειρωνικές αναφορές, θα σας παρακαλούσαμε ή να έχετε το θάρρος να μιλήσετε επώνυμα ή να μην μπαίνετε στον κόπο να γράφετε καν, διότι δεν θα σας κάνουμε το χατίρι να σας δώσουμε βήμα για τέτοιες συμπεριφορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος27/5/11, 3:30 μ.μ.

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΤΟ ΕΠΤΑ Κ ΜΕΤΑ ΣΤΟ 10.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΕΤΡΟΣ Λ.27/5/11, 4:14 μ.μ.

    Νίκο μη μασάς στον τσαμπουκά που προσπαθούν τα λαμόγια να σου πουλήσουν. Να τους ξεμπροστιάζεις και να τους ελέγχεις με τον τρόπο που ξέρεις. Το ότι ζορίζονται σημαίνει ότι κάνεις πολύ καλά τη δουλειά σου, και αυτό ακριβώς είναι που τους ενοχλεί. Να ξέρεις ότι οι πολίτες είμαστε μαζί σου. Τους σιχαθήκαμε τους άχρηστους. Φτάνει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βασικά, πέρα από κανα δυο απειλές για μηνύσεις (που φυσικά μόνο θυμηδία προκάλεσαν) δεν θα μπορούσε να πει κανείς ότι επώνυμα κάποιος προσπάθησε να το παίξει τσαμπουκάς.

    Όσον αφορά τους ανωνύμους, προφανώς και δεν λαμβάνονται καν υπόψη, καθώς οι ίδιοι επιλέγουν την αφάνεια.

    Ευχαριστούμε πάντως για τη στήριξη, αλλά και για την κριτική (λάθη κάνουμε, εννοείται!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος27/5/11, 8:20 μ.μ.

    ΑΝ ΕΠΙΛΕΓΟΜΟΥΝ Κ ΕΓΩ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΟΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ.ΑΡΓΥΡΙΟΥ. ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ. ΕΣΤΩ Κ ΑΝΩΝΥΗΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ VERIANEWS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος28/5/11, 8:18 π.μ.

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ,ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ.ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΓΙΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ,ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΗ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΟΜΑΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο