«Γκανγκστερική» προσπάθεια καταστροφής οικονομικών στοιχείων στον πρώην δήμο Μελίκης;

Άγνωστοι επιχείρησαν σήμερα (31/8) γύρω στις 6 τα ξημερώματα να βάλουν φωτιά στα γραφεία της οικονομικής υπηρεσίας του πρώην Δήμου Μελίκης, ωστόσο διερχόμενοι  αντιλήφθηκαν τις φλόγες και κάλεσαν την πυροσβεστική.
Στον χώρο που επιχειρήθηκε ο εμπρησμός βρέθηκαν μπουκάλια γεμάτα με βενζίνη, τα οποία ωστόσο δεν πρόλαβαν να  ανάψουν, τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία για την εξιχνίαση της υπόθεσης… 

Πάνω στα μπουκάλια, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του inveria.gr, βρέθηκαν δαχτυλικά αποτυπώματα και για τον λόγο αυτό αύριο θα γίνει λήψη αποτυπωμάτων από όλους τους εργαζομένους, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει ταύτιση.
Να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Φώτης Δημητριάδης έχει διατάξει ενδελεχή οικονομικό έλεγχο στην Δημοτική Ενότητα Μελίκης, γεγονός που ενισχύει τις υποψίες ότι η απόπειρα εμπρησμού είχε συγκεκριμένο στόχο και επιχειρήθηκε να γίνει καταστροφή ενοχοποιητικών στοιχείων.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/8/11, 9:45 μ.μ.

    Με μια λέξη τα είπες όλα. "Γκαγκστερική". Δεν θα έπρεπε τώρα να μπεί η ΣΔΟΕ μέσα και να τα κάνει φύλλο και φτερό; Προσωπικά θα έβγαζα τα εισαγωγικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς απλά... διερωτόμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το σχόλιό σας για την ανάρτηση (παρακαλούμε να τηρούνται οι όροι που αναφέρονται στους Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας)

Κάντε LIKE στη σελίδα του InVeria.gr και...  μείνετε ενημερωμένοι για όλα!
Η αναδημοσίευση αναρτήσεων ή η χρήση πληροφορίων του InVeria.gr 
επιτρέπεται μόνο με αναφορά στην πηγή, με ενεργό σύνδεσμο